alegros Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Stie cineva ce fel de vopsea se foloseste pentru vopsirea unor punti, cardane, bascule. Trebuie ceva mai special gen teroson sau vopsea simpla neagra?. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Vopsit punti, cardane Stie cineva ce fel de vopsea se foloseste pentru vopsirea unor punti, cardane, bascule. Trebuie ceva mai special gen teroson sau vopsea simpla neagra?. Multumesc! eu folosesc vopsea poliuretanica bicomponent. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Vopsit punti, cardane ai eu tot poliuretanica am folosit si inca folosesc ...grund si vopsea poli. si se pastreaza f bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Vopsit punti, cardane eu folosesc vopsea poliuretanica bicomponent. maurizio Arata foarte bine !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Vopsit punti, cardane Aveti idee pe unde gasesc sa cumpar aceasta vopsea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Vopsit punti, cardane Aveti idee pe unde gasesc sa cumpar aceasta vopsea? Multa lume foloseste dar nu stie de unde sa o cumpere :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Vopsit punti, cardane eu o iau din craiova de la basicra ...incercati intr un loc pe la voi , unde au produse sikkens ...parca sikens e ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate