frontera_arad Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Salutare.Avand in vedere pretul destul de ridicat al mrl-urilor ptr frontera ,ma gandeam daca exista o alta varianta de a cupla roata de planetara,chiar daca ramane cuplata tot timpul? Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: In loc de mrl-uri Capace permanente.l Nu stiu unde le poti gasi.......... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: In loc de mrl-uri Salutare.Avand in vedere pretul destul de ridicat al mrl-urilor ptr frontera ,ma gandeam daca exista o alta varianta de a cupla roata de planetara,chiar daca ramane cuplata tot timpul? salutare mrl-uri vechi ai?? ca poti sa le blochezi, si sa le faci permante blocat. sau poti sa cumpari mrl-uri manuali avm 150\200 euro maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: In loc de mrl-uri Mrl-uri vechi nu am.Sincer mi-as lua manuale dar situatia este destul de .............. Din acest motiv mam gandit daca ar fi vre-o varianta. Am fost sambata trecuta la un gratarel pe lacul taut si cand am dat sa plec am ramas inpotmolit in noroi si de abia impins,pietre la roti am reusit sa ies.Sincer mi-a fost cam jena sa raman in noroi de 10cm cu masina de teren dar asta este.:hl Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: In loc de mrl-uri Mrl-uri vechi nu am.Sincer mi-as lua manuale dar situatia este destul de .............. Din acest motiv mam gandit daca ar fi vre-o varianta. Am fost sambata trecuta la un gratarel pe lacul taut si cand am dat sa plec am ramas inpotmolit in noroi si de abia impins,pietre la roti am reusit sa ies.Sincer mi-a fost cam jena sa raman in noroi de 10cm cu masina de teren dar asta este.:hl salut, nu te promit nimic..... dar ar trebui sa am undeva si avm brazil si mrl s.h. de frontera. acum sunt cam incurcat cu mutatul service( de la otopeni la ciolpani) si nu stiu unde sunt toate piese :sc:hw....... ar trebuie sa le caut . ciao tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: In loc de mrl-uri Astept cu nerabdare.:tk Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: In loc de mrl-uri Legat de cuplajele de la rotile fata vreau va rog sa-mi lamuriti si mie o intrebare. E normal sa invirti de roata cu masina pe cric si planetara sa stea? Asta la puntea fata, ambele roti si cuplaje automate originale. Daca asta inseamna defect cred ca prefer MRL-uri ca-s mai sanatoase si te poti baza pe ele. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: In loc de mrl-uri Cuplajele automate cupleza doar cand se invarte planetara. ar fi ok sa schimbi pe cuplaje manuale, pt ca cele automate sar can ti lumea mai draga si ramai fara tractiune pe fata. asta daca nu te "dai" frumos cu masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: In loc de mrl-uri Salutare.Avand in vedere pretul destul de ridicat al mrl-urilor ptr frontera ,ma gandeam daca exista o alta varianta de a cupla roata de planetara,chiar daca ramane cuplata tot timpul? In caz ca ai planetara cu 17 caneluri: https://id211.chi.us.securedata.net/independent4x.com/merchantmanager/index.php?cPath=46_47&page=3 Pana la urma poti face si tu la un strungar o flansa de asta, nu e chiar mare smekerie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: In loc de mrl-uri Salutare.Avand in vedere pretul destul de ridicat al mrl-urilor ptr frontera ,ma gandeam daca exista o alta varianta de a cupla roata de planetara,chiar daca ramane cuplata tot timpul? Vezi la o strungarie ! Iti fac baietii niste piese ce nu au moarte. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: In loc de mrl-uri Vezi la o strungarie ! Iti fac baietii niste piese ce nu au moarte. Lasa ca au planetarele:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: In loc de mrl-uri Lasa ca au planetarele:ha: Nu poti sa le ai pe toate pe lumea asta. E cea mai ieftina solutie dar afecteaza in timp planetarele.:y:ha: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: In loc de mrl-uri Asa ceva me gandeam si eu daca se poate si se pare ca da.Oare este cineva care poate sa aduca asa ceva? Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: In loc de mrl-uri Eu iti pot aduce , dar nu este recomandat , lasand planetarele blocate acestea se vor invarti permanent odata cu roata si vor aparea uzuri.Cu alte cuvinte planetarele vor ceda mult mai devreme decat daca ai avea MRL-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: In loc de mrl-uri Eu iti pot aduce , dar nu este recomandat , lasand planetarele blocate acestea se vor invarti permanent odata cu roata si vor aparea uzuri.Cu alte cuvinte planetarele vor ceda mult mai devreme decat daca ai avea MRL-uri. Mam gandit si eu ca vor aparea uzuri dar la cat de simple sunt si cat de usor se pot da jos,pot sa-mi fac timp ca odata la 2 sapt cand vreau sa merg pe undeva sa le montez iar dupa sa le dau jos,si asa imi place sa mesteresc :-d Cat m-ar costa sa mi le aduci si sa mi le trimiti la arad? Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: In loc de mrl-uri M-am interesat,astia nu livreaza decat cu UPS si iese cam la 120$ plus curierul de la Bucuresti la Arad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: In loc de mrl-uri M-am interesat,astia nu livreaza decat cu UPS si iese cam la 120$ plus curierul de la Bucuresti la Arad. Multam tare mult ca te-ai intreseat.La final ies cam la 100E deci.... Astep pe colegu care o zis ca sa-r putea sa aibe si vedem ce facem atunci. Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: In loc de mrl-uri Multam tare mult ca te-ai intreseat.La final ies cam la 100E deci.... Astep pe colegu care o zis ca sa-r putea sa aibe si vedem ce facem atunci. E mult mai bine asa.Chiar daca costa ceva mai mult este mai bine cu mrl-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: In loc de mrl-uri Eu am pus Avm si is super multumit,au fost 150 de euro, zic ca merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: In loc de mrl-uri La strung se fac piese circulare, interiorul acelei flanse este zimtat, si se face prin brosare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: In loc de mrl-uri Cuplajele automate cupleza doar cand se invarte planetara. ar fi ok sa schimbi pe cuplaje manuale, pt ca cele automate sar can ti lumea mai draga si ramai fara tractiune pe fata. asta daca nu te "dai" frumos cu masina. Multumesc de raspuns. Chestia cu scapatul nu o stiam dar acum fac legatura cu ciriiturile din puntea fata cind am tras pe cineva din sant. E posibil sa fi fost de la cuplaje? Zgomotul era ca la surubelnitele cu acumulator cind surubul s-a strins destul dar cu decibeli mai multi. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: In loc de mrl-uri poti suda pinionul care cupleaza in pozitia cuplat co3-4 puncte desudura si ai scapat de probleme, eu am facut la al meu, ieftin si nu mai ai probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate