milescusilvian Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Intrebaea este precum titlul: bara mea arb are cateva zgarieturi si am realizt ca vopseaua originala a barii este cauciucata. Ce recomandati: sa o vopsesc sau nu. Stie cineva vreun lac mai rezistent de unde pot sa iau daca o voi vopsi? Nu as vopsio pentru ca i-mi este frica sa nu se zgarie mai repede. P.S: ma gandeam la infrumusetarea barii pentru ca l200 este la vopsitorie capitala si va iesi tipla + cauciucuri noi de strada.:tk :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Sfat vopsire bara ARB Intrebaea este precum titlul: bara mea arb are cateva zgarieturi si am realizt ca vopseaua originala a barii este cauciucata. Ce recomandati: sa o vopsesc sau nu. Stie cineva vreun lac mai rezistent de unde pot sa iau daca o voi vopsi? Nu as vopsio pentru ca i-mi este frica sa nu se zgarie mai repede. P.S: ma gandeam la infrumusetarea barii pentru ca l200 este la vopsitorie capitala si va iesi tipla + cauciucuri noi de strada.:tk Daca vrei sa iasa bine, mai bine o sablezi si o vopsesti electrostatic. E mai costisitor dar merita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Sfat vopsire bara ARB Sablata si vopsita in camp electrostatic ....:h5te pot ajuta eu cu asa ceva :y0766210850 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate