Max Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Defenderul a primit un kit de suspensie OME, blindaje in fata la directie si pe diferentiale. Bineinteles ca ceva nu se potriveste, chestie obisnuita la Land Rover. In primul rand bucsile de corectie de la tendoanele fata sunt mai mici. Si blindajul diferentialului spate nu potriveste. E pentru alt tip de punte. In rest toate bune... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Maxule ti-ai tras Defender? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Maxule ti-ai tras Defender? Nu e masina mea. E a domnului Bizo, prieten de-al meu. Mi-ar place un si Defender sincer sa fiu. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2007 As avea nevoie de o informatie de la un posesor de Defender care sa aiba si niste notiuni de mecanica. In kit-ul de inaltare de la OME pentru Defender 110, exista un set de bucsi excentrice de corectie care se monteaza in tirantii fata la prinderea de punte. Are cineva schita de montaj a acestor bucsi? Am mare nevoie de schita respectiva cat mai urgent. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 in punga cu bucsele trebuie sa fie si schema de montaj. In situatia cand nu o gasesti, iti pui mintea la contributie si le motezi in asa fel incat sa obtii rotatia maxima a puntii catre spate, in felul asta corectezi unghiul de caster deranjat de inaltarea din suspensie. Succes ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 vezi mai jos in pagina la http://www.roverworld.com/caster.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2007 in punga cu bucsele trebuie sa fie si schema de montaj. In situatia cand nu o gasesti, iti pui mintea la contributie si le motezi in asa fel incat sa obtii rotatia maxima a puntii catre spate, in felul asta corectezi unghiul de caster deranjat de inaltarea din suspensie. Succes ! Mecanici au pierdut schita respectiva. Tocmai am facut rost de schita prin amabilitatea unora din membri forumului si am studiat-o. Eu am inteles foarte clar ce trebuie facut dar mecanicii probabil ca nu stiau engleza si au aruncat hartia si au montat bucsile "la ochi". O sa ma duc eu sa le explic cum trebuie procedat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate