Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

P.U.Z.(Plan urbanistic zonal) a facut cineva?

Piratu

Postări Recomandate

Lucrurile stau in felul urmator:

Am achizitionat doua parcele de teren, la mine in zona, cu deschidere de 20m la strada, teren ce apartine de o comuna, chiar daca terenul este la limita orasului in care locuiesc.

Pana aici bune si frumoase.

Le-am facut alipire, alt numar cadastral, alte acte, alta distractie, practic le-am constituit intr-o singura proprietate.

Acum pentru a construi eu trebuie sa fac un PUZ si sa scot terenul din extravilan in intravilan.

Mentionez ca:

Conform Planului Urbanistic General efectuat de primaria de care apartine terenul la ora actuala, 50m de la strada in adancime, terenul a devenit intravilan, iar restul nu. Pentru ca am un stalp de inalta pe teren chiar in mijloc si chiar in aia 50 m eu nu pot construi nimic.

Am avut 3 stalpi dar 2 am reusit sa-i mut(pe banii mei) si am ramas cu asta la drum.

In concluzie m-am apucat de PUZ.

Eu as vrea sa stiu daca a mai trecut cineva dintre noi prin aceasta birocratie si daca-mi poate da un sfat.......pasi de urmat,etc.

Multumesc

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: P.U.Z.(Plan urbanistic zonal) a facut cineva?

Singurii care mi-au creat probleme sunt cei de la drumuri.

Mi-au cerut un spatiu de 13 metri din axul drumului sa-l las liber, zis si facut, cu toate ca e terenul meu....si acum vor un proiect cu banda de accelerare, decelerare, pe banii mei si pe urma ei imi aproba......mi se pare strigator la cer si nu cred ca pot face mare lucru........pentru ca vecinii nu vor sa-mi dea mie pe ochi frumosi metrii aia si daca0i platesc inseamna sa le iau lor accesul la sosea.....

In afara de asta nu am gasit o logica in desfasurarea acestui PUZ.

Nu exista oare nimeni sa-mi dea relatii ce trebuie facut pas cu pas.....

E o confuzie totala......la care usa bati, te trimit la altii si tot asa

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Ia legatura cu "sxn" de pe forum... este arhitect si te poate ajuta, a facut multi PUZ-uri :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Mersi, am sa iau legatura cu el.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

intrucat acesta este un forum de 4x4, spune-mi draga domnule, ce plm are puz-ul cu fenomenul 4x4??? chiar si la diverse trebuie sa fie o minima legatura ...parerea mea! Poate sunt mai irascibil... poate m-am cam saturat de tot felul de posturi fara lagatura cu subiectul pentru care intram pe forum...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Aceeasi legatura pe care o au si discutiile din topicurile "cum o mai duceti??", in ce afacere sa investeasca 50000 euro, scrisoarea lui Mihai Bendeac de 3 ori, daca presa este culta sau nu sau ca si-a uitat un Samurai luminile aprinse... Atata timp cat subiectele prezinta interes, vad ca se discuta despre orice, asa cum scrie si dedesubt la titlu "Discutii Diverse".

Cred ca esti un pic irascibil cu vremea asta, si eu sunt si de asta ti-am scris..:x

Plus ca omul e baiat fain si cred ca e mai irascibil decat noi la cate futinguri a luat in ultima vreme.. Noi sa fim sanatosi.

Link spre comentariu

Iar o luam razna?

Semaca - ai dreptate, nici o legatura

Manuel -ai si tu dreptate, da un anunt la oferte de munca (caut topometrist)

Doctoru - pana si tu ai dreptate, Manuel e baiat fain!

Si eu am dreptate - m-am saturat de gargara offtopic pe un forum de specialitate.

Morala - topicul se inchide!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare