Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comentarii decizii F.R.A.S. vs. Sighisoara

Dok

Postări Recomandate

Nu sunt un sustinator al deciziilor arbitrare, tendentioase si abuzive in nici un context si am fost surprins sa aud ca F.R.A.S. (o asociere de asociatii!)(facuta de amatori, pentru amatori!), isi permite unilateral, sa suspende in mod politienesc o competitie sportiva, trecuta in Campionatul National, organizata de un club afiliat (sic!) si asteptata de multi dintre noi, in ceea ce ma priveste in calitate de spectator.

Anuntul F.R.A.S. suna sec: "Comisia precizeaza ca organizatorul Dracula Off-Road Sighisoara a refuzat suportul Clubului Sportiv Off-Road Racing Romania (ORR) pentru organizarea evenimentului". Mai mult de atat, amenintarile catre organizatori sunt de domeniul horror, de la denunt la politie, pana la haituieli in instante penale ...

Explicatiile F.R.A.S, mi se par pe cat de puerile, pe atat de "romanesti" ...

Nu credeam ca vom ajunge atat de repede sa ne mancam intre noi si cu atat mai putin din "interior".

In opinia mea si imi asum ceea ce scriu, decizia lor este incalificabila.

Mercantilismul romanesc a ajuns atat de departe, incat niste amatori (in definitiv toti suntem amatori in acest "sport"), ravasiti de invidie si animati de intentii distructive, au decis abuziv sa suprime entuziasmul organizatorilor si al participantilor, la ceea ce se dorea a fi o bucurie a offroad-ului romanesc.

Repet, nu sunt si nu voi fi interesat sa particip la nici un concurs de gen, cu atat mai putin sub obladuirea F.R.A.S., insa am fost atat de socat de imixtiunea grosolana in desfasurarea evenimentului de la Sighisoara, incat am simtit nevoia sa va-ntreb si pe voi, sa ma dumiresc daca sunt eu defect sau mai sunt si altii deranjati de grosolaniile epocii actuale.

Intrebarea este, cine poarta vina - F.R.A.S, Dracula Off-Road Sighisoara sau O.R.R. ...!?

Cu deosebita consideratie pentru toate persoanle care isi bucura viata prin acest hobby,

Un off-road maniac.

P.S. Ma-ntreb, de ce i se impune Clubului organizator "suportul" unui anumit Club ...!?

P.P.S. M-am simtit brusc pe vremea Inchizitiei, am retrait deciziile stupide ale "tovarasilor de la partid" si mi-am inchipuit frustrarile si umilirile celor care au suferit in perioada nazista.

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Comentarii decizii F.R.A.S. vs. Sighisoara

Dok,

Nu te dai in competitii (asa ai declarat sau poate ca ti-ai schimbat optiunile intre timp), deci acest subiect este ptr tine fara interes.

Esti relativ nou in bransa si nu prea stii cum stau lucrurile.

Te-ai cam mutat pe un alt forum catalogandu-l pe asta drept ...

Acest forum nu este in masura sa judece FRAS ptr decizia care a luat-o si daca vreunul dintre cei care organizeaza Sighisoara ar avea ceva de comentat vis-a-vis de aceasta decizie cred ca ar fi mult mai indreptatit sa o faca decat tine.

Ti-am mai spus ... nu confunda forumul cu institutia pe care o conduci si considera ca stai de vb la aceeasi masa cu gunoierul, cu nenea care iti ia caca, cu brutarul si cu macelarul ...Aici toti suntem egali dar trebuie sa respectam niste reguli. Reguli ale bunului simt.

Sub ce considerent iti permiti sa deschizi un asemenea topic aici??? El il percep generator de scandal si drept urmare il voi inchide. Daca iti manifesti dorinta de a protesta in vreun fel in ceea ce priveste aceasta decizie te astept sa o faci pe privat!

Aviz amatorilor - orice topic generator de scandal va fi inchis fara a mai va explica de ce si initiatorul lui va fi pedepsit conform regulamentului!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Comentarii decizii F.R.A.S. vs. Sighisoara

Nu sunt un sustinator al deciziilor arbitrare, tendentioase si abuzive in nici un context si am fost surprins sa aud ca F.R.A.S. (o asociere de asociatii!)(facuta de amatori, pentru amatori!), isi permite unilateral, sa suspende in mod politienesc o competitie sportiva, trecuta in Campionatul National, organizata de un club afiliat (sic!) si asteptata de multi dintre noi, in ceea ce ma priveste in calitate de spectator.

Anuntul F.R.A.S. suna sec: "Comisia precizeaza ca organizatorul Dracula Off-Road Sighisoara a refuzat suportul Clubului Sportiv Off-Road Racing Romania (ORR) pentru organizarea evenimentului". Mai mult de atat, amenintarile catre organizatori sunt de domeniul horror, de la denunt la politie, pana la haituieli in instante penale ...

Explicatiile F.R.A.S, mi se par pe cat de puerile, pe atat de "romanesti" ...

Nu credeam ca vom ajunge atat de repede sa ne mancam intre noi si cu atat mai putin din "interior".

In opinia mea si imi asum ceea ce scriu, decizia lor este incalificabila.

Mercantilismul romanesc a ajuns atat de departe, incat niste amatori (in definitiv toti suntem amatori in acest "sport"), ravasiti de invidie si animati de intentii distructive, au decis abuziv sa suprime entuziasmul organizatorilor si al participantilor, la ceea ce se dorea a fi o bucurie a offroad-ului romanesc.

Repet, nu sunt si nu voi fi interesat sa particip la nici un concurs de gen, cu atat mai putin sub obladuirea F.R.A.S., insa am fost atat de socat de imixtiunea grosolana in desfasurarea evenimentului de la Sighisoara, incat am simtit nevoia sa va-ntreb si pe voi, sa ma dumiresc daca sunt eu defect sau mai sunt si altii deranjati de grosolaniile epocii actuale.

Intrebarea este, cine poarta vina - F.R.A.S, Dracula Off-Road Sighisoara sau O.R.R. ...!?

Cu deosebita consideratie pentru toate persoanle care isi bucura viata prin acest hobby,

Un off-road maniac.

P.S. Ma-ntreb, de ce i se impune Clubului organizator "suportul" unui anumit Club ...!?

P.P.S. M-am simtit brusc pe vremea Inchizitiei, am retrait deciziile stupide ale "tovarasilor de la partid" si mi-am inchipuit frustrarile si umilirile celor care au suferit in perioada nazista.

Dok, iti raspund eu la niste intrebari in limitele informatiilor pe care le detin.

Nimeni nu a "suspendat" nimic. Pur si simplu, cei de la Sighisoara fac o competitie care nu exista in Calendarul Competitional National in vigoare.

Cupa Sighisoara , ca si alte cupe, a fost introdusa in calendarul competitional preliminar in baza unor promisiuni de a ajunge cu actele in regula.

Nu s-a facut nimic in acest sens. In aceste conditii, clubul ORR si-a aratat disponibilitatea de a-i ajuta prin acceptul de a organiza aceasta competitie in parteneriat cu ORR-ul pt a fi legali. Cei de la Sighisoara au refuzat aceasta propunere si mai mult decat atat, am aflat ca refuza apartenenta la FRAS si, impreuna cu alte 2-3 cluburi din zona, si-au pregatit un campionat separat.

Eu persoanal habar nu aveam de asa ceva si chiar am promovat competitia pe forum si pe site. Personal i-am sunat pe cei de la Sighisoara si am cerut informatii pe care sa le pun pe site. Cel cu care am discutat, desi ne cunoastem de ceva vreme, nu a avut bunul simt sa imi spuna si mie toate detaliile de mai sus. Asa ca am picat eu de fraiei pt ca am vrut ca sa sprijin.

Cine a gresit intrebi? FRAS-ul in nici un caz pentru ca apara legaliatatea.

ORR-ul pentru ca a vrut sa ii ajute?

Eu zic ca au gresit cei de la Sighisoara, care nici macar nu sunt un club cu toate actele in regula.

Dok, nu vreau sa te superi si sa o iei ca afront personal dar nu esti deloc informat despre ce se intampla si lansezi asemenea acuze la modul subiectiv si grosolan ca sa ma exprim elegant.

Nu am nimic cu cei din Sighisoara, mi-e draga zona dar nu cred ca e atat de mare problema ca sa fi intrat si ei in legalitate asa cum au facut si altii.

Se stia de 3 ani ca trebuie facut pasul acesta.

Toata lumea stia ca asta implica si niste cheltuieli suplimentare.

Unii au acceptat si au facut ceea ce era necesar. Altii, din lene, nepasare sau din alte motive, nu au facut-o.

Dok, poti sa imi spui de ce spitalul pe care il conduci functioneaza dupa legile si regulile minsterului Sanatatii? Nu cred ca faci lucrurile de capul tau acolo ci dupa niste reguli clar stabilite si pentru care esti tras la raspundere daca le incalci.

Tot la fel e si aici. Nu facem toti ce ne taie capul. Exista niste legi si niste reguli pe care trebuie sa le respectam. Nu cred altii pot fi mai "smecheri" si sa nu le respecte.

Daca doresti detalii inclusiv "picante" da-mi un telefon si te lamuresc.

Asa ca sa poti face acuzatii la modul documentat.

Nu a impus nimeni nimic. Le-a fost intinsa o mana de ajutor. ORR-ul e un club ca toate cluburile inscrie in FRAS.

Aici esti deplasat rau...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare