Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

imi ploua in masina LJ70

svejk

Postări Recomandate

apa picura in interior simetric: pe la parasolare (pe la piesele de plastic care sustin parasolarul, alea dispre oglinda retrovizoare), pe la manerul de sustinere al pasagerului dreapta (ala de pe plafon) si, respectiv pe partea mea tot unde ar fi fost manerul, si in plus inca nitel pe stalpul din stanga.

prima solutie la care m-am gandit e sa bag niste ziare cu motorina, sa le dau foc si sa astept sa se usuce :ih

aveti alte solutii mai bune

daca nu, dati-mi va rog un pret corect pentru dezmembrare.

cu multumiri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am antena

am si trapa

am si niste gauri de rugina (asa am luat masina) acoperite cu autocolant (de mine)

antena e in partea din spate.

mie imi ploua in fata.

idei nu mai am.

cred ca totusi am sa incerc sa bag niste ziare. :grin:

Link spre comentariu

daca ai trapa de acolo e problema

furtunele de la trapa sunt infundate (de asta am renuntat eu la trapa ) apa nu are pe unde sa se scurga

desfa trapa si baga o sirma lunga Ai 4 furtune 2 au iesire spre fata masini si dau spre spatele masini sufla cu aer dupa care nu o sa mai ai probleme un timp pina se infunda (de la noroi )

daca nu mere cu sirma trebuie sa disfaci plafonul si .................ai treaba

:D

Link spre comentariu

dagtoyota, multumesc mult!

la ceva in genul unor drenuri infundate ma gandeam si eu, dar nu stiam ce si cum

bun asa.

@redscarlet, eu vreau sa las apa sa plece de la mine, nu s-o pastrez

:grin: go with the flow :grin: in sistem apa trece toyota ramane, sau ce zen-ul ma-sii...

Link spre comentariu

la mine nu ploua dar am in permanenta duzele de stergatoare infundate

adineaori am scos-o in teren si noroc ca ploUa

idei?

sa zic ...sa nu zic .....

ma mananca degetele ...nu pot rezista ....

ia-ti unele de patrol .... raspuns corect 10 puncte ..!!! :ga

Editat de Astral
cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

la mine nu ploua dar am in permanenta duzele de stergatoare infundate

adineaori am scos-o in teren si noroc ca ploa

idei?

Am vazut la un prieten pe galloper si-a pus duze de octavia - alea nu au gauri ci o fanta si apa cand stropeste pe parbriz e ca o perdea si nu cateva jeturi. Vreau si eu sa-mi pun ca din 4 jeturi stropesc maxim 2. Varianta cu acul tine un timp dar se infunda la loc dupa o sapt - doua. Banuiesc ca acul impinge mizeria in interior care ulterior iar avanseaza.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

NUUUUUUUUUUU ....sa nu faci greseala asta ...... nu o deschide ... o sa cada pe tine ..... daca cumva ..prin reducere la absurd sa zicem ca o faci ..... sa ai toate sculele la tine sa o poti inkide ....( sau macar 1mp carton si 2kg zmoala )
Link spre comentariu

acum pe bune .....

dai plafonul jos ....(interior ) stiu ca e ceva de munca dar asta e .... te duci la Luigi ca are un tinichigiu f bun ..... scoti toata rugina de acolo ..pui tot mecanismul la loc .... iar e de munca ....vopsesti sa nu rugineasca la loc ....

... nu stiu daca ai prins .... dar si Ceausescu avea trapa la 4x4 .... saluta clasa muncitoare in vizitele de lucru pe santiere ... :old

Link spre comentariu

@dankrp - muncesti mult, te inteleg ... cred ca lenea e deja mare la tine cat casa poporului ...uite iti dau un pont ...iei una un pet la doi litri , dai niste gauri cu cuiu in dop si cand se pune noroiu pe parbriz ... dai la manivela, scoti gheara pe geam, dai doua flashuri din sticla dupa care actionezi telecomanda stergatoarelor ... :dr2 si dupa aia, sus cu ea pe deal!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Io zic sa nu va mai faceti atatea probleme cu apa in masini, oricum vine frigul si ingheata toate scurgerile, deci pana la primavara problema-i rezolvata :lol:
Link spre comentariu

un ac lung? la mine merg :grin:

sa fiu sincer nic nu am incercat sa le desfund

lenea pe mine cat casa...

dar ma gandeam la un ac subtire si MR MUSCOLO.. inlatura piatra

ideea e ca nu vreau sa le desfac... iar afara ploo

vedem maine

dar e un bun motiv...dupa data de 16.11 ai o scuza .... a fost masina defecta ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare