Dok Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Stimabile domn Yonutz, Am citit cu surprindere comentariile tale si pentru ca ti-ai permis sa-mi inchizi topicul, iti voi raspunde cu aceeasi moneda ! Adica iti dau :bn ... Mi-ar fi rusine in situatia ta sa fac asemenea comentarii, mai ales ca intre noi doi, tu esti cel cunoscut ca fiind generator de conflicte. Avem cu totii dreptul la o corecta informare si comunicare, iar acuzatiile tale sunt nefondate si lipsite de fair-play. Delictul de opinie, este o acuza anacronica cu vremurile astea, iar tu nu ai nici o competenta in sensul asta. In cel mai bun caz, esti un umil pasionat de off-road ca multi altii dintre noi. Ramai in sucul tau propriu si savureaza triumful raului asupra binelui. Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Yonutz vs. Dok Daca ai ceva de comentat, te rog sa o faci in pm! Altfel, la randul tau vei primi un ban! De la mine. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Yonutz vs. Dok Nu comentez! Se aplica acelasi procedeu ca dincolo + avertisment! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate