superalfi Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Ma intereseaza ce casti folositi / ati folosit / veti folosi in concursuri - campionat / cupe. Avand in vedere ca e un accesoriu obligatoriu si necesar pe care trebuie sa il porti tot timpul in traseu trebuie sa fie si comoda si sa isi faca si treaba la nevoie. Am incercat niste casti de moto (Uvex si Arai) open face care s-au dovedit cam incomode, mari si destul de grele. Astept ceva pareri de la voi ca anul asta trebuie sa imi iau ceva comod si mai usor dar totodata sa fie si protectiva. Merci! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi Salut :h5 Noi ne-am lut asa ceva ( http://www.racingnick.ro/rn/items/227/Casca_Stilo_-_Trophy_jet_.html ) si sunt foarte multumit de ele + ca am adaugat si asa ceva https://www.pmr-funkgeraete.de/artikel/artikel-3398-kategorie-190-seite-1998.htm?PHPSESSID=05d303fb68b95b8352276c77b217fa31 si sunt super tari. Recomand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi adi - ai gasit-o la magazin si ai probat-o inainte de a o comanda? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi Da, la Racing Nick si este pe diferite marimi, iar la sistemul de comunicatie wireless am primit si eu recomandari si mi le-a comandat Gepeto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi aha - e bine atunci! am drum pe acolo dupa Pasti si o sa probez si niste casti merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi Daca nu au pe stoc sa probezi, anunta-ma, ne vedem intr-o zi si probezi de la mine, inclusiv sistemul de comunicatie, ca eu am marimile M si L. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi Daca nu au pe stoc sa probezi, anunta-ma, ne vedem intr-o zi si probezi de la mine, inclusiv sistemul de comunicatie, ca eu am marimile M si L. Bafta! ok adi! merci - am receptionat :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi problema la castile gen cele de la racingninck sau de gen auto, este ca acopera foarte bine urechea si nu mai auzi bine ce se intampla in jur. motor, planetara, etc. Personal, am avut casca de genul ala , am renuntat in favoarea unei casti moto, open face cu urechea pe jumatate libera. Asfel incat pot auzi si ce se intampla "afara" si ce-mi spune copilotul prin sistemul de comunicatie. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi ... Personal, am avut casca de genul ala , am renuntat in favoarea unei casti moto, open face cu urechea pe jumatate libera. Asfel incat pot auzi si ce se intampla "afara" si ce-mi spune copilotul prin sistemul de comunicatie. zi-mi te rog la ce model te referi - merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi Ma intereseaza ce casti folositi / ati folosit / veti folosi in concursuri - campionat / cupe. Avand in vedere ca e un accesoriu obligatoriu si necesar pe care trebuie sa il porti tot timpul in traseu trebuie sa fie si comoda si sa isi faca si treaba la nevoie. Am incercat niste casti de moto (Uvex si Arai) open face care s-au dovedit cam incomode, mari si destul de grele. Astept ceva pareri de la voi ca anul asta trebuie sa imi iau ceva comod si mai usor dar totodata sa fie si protectiva. Merci! :h5 Folosesti NUMAI CASTI BUNI!!!! casti se foloseste pt protectie nu pt ca sunt obligatorii la concurs. cauta in cataloge de le firme din domenio: OMP ,SPARCO, ecc. ecc. da ca poti sa iai casti cat de usor ( mai scumpi stiu) ca sa nu te obosesti gat. sa nu folosesti cutie in plastic !!! este capul tau!! MAURIZIO tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Casca pt concursuri - sfaturi eu am marimile M si L. Bafta! L este pentru el ca are capul mare! Iar comunicatiile sunt vitale, pt ca daca strigi doua zile in teren...ai pus-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate