bujuxp Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 (editat) azi cand am oprit masina a inceput sa cante . da un beep de trei ori si de trei ori la rand . bbb bbb bbb nu stiu ce inseamna . Masina e ok. Ce sa-i fac? sa nu mai beepaie ? Editat Martie 29, 2010 de MagnuM JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: xj bipeie de 3 ori poate vesteste primavara...:grin: la mine face la fel(YJ) doar ca este de la casetofon,ma avertizeaza sa-i scot fata. cauta in manual..i-ti trimit un link unde il poti gasi,si probabil si raspunsul la intrebarea ta http://www.autozone.com/autozone/ IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: xj bipaie de 3 ori se poate inchide am rezolvat . Era ceva pe la alarma . JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate