buro Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 nu ma pricep nu stiu nici macar ce marca este dar am vazut azi un camion rusesc luaz sau asa ceva pe masinistilor in cluj !! are chiar si prelata si cadrul care acopera partea din spate !! nu am avut aparatul sa fac poze doar m-am apropiat putin de el efectiv umbland peste rablele din curtea remat care sunt una langa alta parcate acolo !! mi se parea in stare buna si fara rugina era de culoare verde tot inclusiv prelata si lemnul de pe laterale !! ma gandeam ca poate e curios careva de el sau are nevoie de ceva piese !! telefonul directorului de acolo este 0744396957 numele lui e Dan Nap !! sunati-l ca e baiat de treaba !!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: camion militar la remat cluj nu ma pricep nu stiu nici macar ce marca este dar am vazut azi un camion rusesc luaz sau asa ceva pe masinistilor in cluj !! are chiar si prelata si cadrul care acopera partea din spate !! nu am avut aparatul sa fac poze doar m-am apropiat putin de el efectiv umbland peste rablele din curtea remat care sunt una langa alta parcate acolo !! mi se parea in stare buna si fara rugina era de culoare verde tot inclusiv prelata si lemnul de pe laterale !! ma gandeam ca poate e curios careva de el sau are nevoie de ceva piese !! telefonul directorului de acolo este 0744396957 numele lui e Dan Nap !! sunati-l ca e baiat de treaba !!:wink: Poate reusesti sa faci niste poze sa vedem despre ce este vorba !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: camion militar la remat cluj La Vaslui e prostie mare, daca vrei sa cumperi de la fier vechi ai urmatoarele posibilitati: 1 Vrei sa cumperei de la REMAT IASI dar nu poti ca nu este voie, am avut nevoie de niste capete de teava si mi-au trebuit relatii si cateva telefoane ca sa pot sa cumpar si era si foarte scump; 2 Cumperi de la alte firme de colectare, la un pret de 2 sau 3 ori mai mare decat cel de achizitie. Pretul este furaciune in conditiile in care el primeste o rabla si nu face altceva decat sa o dea mai departe fara acte etc etc. Prostie este peste tot, intrucat am avut ocazia sa doresc sa cumpar niste vechituri atat din Bucuresti cat si din Iasi si sa ma aleg cu buza umflata deoarece cuiva i se parea ca ma imbogatesc. Poate treburile stau altfel prin alte zone... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan.hrg Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: camion militar la remat cluj pentru cei interesati mai sunt scoase la licitatie de la armata. multe zil-uri, dac-uri, si gaz-uri. incercati site-ul Romtehnica. si inca ceva, cele de la armata cam trebuie casate. nu cred ca se mai pot inscrie in circulatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: camion militar la remat cluj Am mai vazut ceva similar, tot de vanzare ( daca nu ma insel 5000 euroi ), langa Deva. La intersectia cu Hunedoara. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: camion militar la remat cluj In Delta si prin jud. Tulcea sunt destul de multe Kraz-uri, Kamaz-uri si Uaz-uri. Unele sunt in paragina, altele inca sunt in stare foarte bune de functionare. Cateva sunt in dotarea ADP Izvoarele (jud. Tulcea). 2 Krazuri inca trag trailere prin Tulcea. Sunt sigur ca se pot cumpara pe bani de nimic..Daca este cineva interesat, pot intinde antenele. Tata a fost inginer la una din autobazele din Tulcea unde au avut in dotare multi colosi rusesti. Inca se mai pot gasi de vanzare in stare foarta buna si mai ales inmatriculate..nu ca cele de la armata cu care numai poti circula pe drumurile nationale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: camion militar la remat cluj SALUTARE!! se poate sa iti intinzi antenele si pe la Cluj, sa dau de ceva masinute deastea de la ceva unitate, care urmeaza a fi casate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: camion militar la remat cluj Eu stau destul de aproape de locatia respectiva, si daca imi aduc bine aminte si eu am vazut camionul....o data chiar un Ford Explorer mai vechi, putin lovit a fost adus acolo, dar baiu e ca nu prea te poti intelege cu sherifu' de-acolo mai ales la componente mari(cum ar fi punti, motoare, transmisii compete) :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: camion militar la remat cluj desi e foarte tarziu raspunsul daca e vorba de rematul mare , ala dupa ce cobori taietura turcului pe drepta dupa calea ferata , in fiecare zi de joi vand pt populatie si poti sa cumperi orice de acolo. eu am luat de acolo motor complet de camion tot de pe un camion de armata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fan2474 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: camion militar la remat cluj desi e foarte tarziu raspunsul daca e vorba de rematul mare , ala dupa ce cobori taietura turcului pe drepta dupa calea ferata , in fiecare zi de joi vand pt populatie si poti sa cumperi orice de acolo. eu am luat de acolo motor complet de camion tot de pe un camion de armata sal daca treci cumva pe acolo m-ar interesa un 5000 8v de sr( dublu la ala de ims) merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate