Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Antiradar, jammer sau scrambler.

wyy

Postări Recomandate

Re: Antiradar, jammer sau scrambler.

De statie CB ai tu nevoie pentru radare.Aia e sfanta, noile radare nu mai sunt depistate de nici un antiradar , cu statia....stii de la vreo 30 de km inainte ca este radar :wink:

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt aparate care detecteaza radarele noi dar am inteles ca in momentul impulsului te-au ars si sunt si mult mai scumpe, statia e sfanta.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Din cate stiu, toate cele enumerate de tine, sunt interzise.....si cred ca te pot si retine pe chestia asta in vederea depistarii aparatului, daca te gandesti cumva ca il montezi astfel incat sa nu fie vizibil.....

Link spre comentariu

ba asta chiar e culmea

sa interzica tot ma

sa interzica si viata pe pamant

numai dam idei unor oameni care se plictisesc si sunt platiti din banii nostri

super:hl:hl:hl

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Am auzit pana acuma de 2 cazuri la Bucuresti, in care masinile au stat in parcarea politiei cam 2 luni pana le-au dezmembrat, au gasit scrambler-ul, si au intocmit dosar penal proprietarului. Eu unul, nu recomand. Fac la fel ca la Vama, iti confisca masina si chit ca vrei sau nu vrei sa stai de fata, desfac surub cu surub pana gasesc ce cauta. Suruburile care nu se slabesc, le taie cu flexul. Apoi, iti predau masina facuta gramada, dar fara antiradar, ci doar cu niste hartii provocatoare de migrene....

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

In cel mai rau caz, daca ar fi asa cum spui tu, zici ca asa ai cumparat masina. Oricum, credeam ca are cineva mai multe informatii despre aparatele acelea.

P.S Stiu ca sunt ilegale nu ma mai certati atat:tk

Have No Fear . . .
Link spre comentariu

1. Antiradar = dosar penal! - merita??? :hw

2. Statie radio CB = eficienta - "vezi" pana la minim 10km!

Totusi parca vad ca din toamna o se ne oblige sa avem un permis de utilizare a statiilor CB, Nu ma deranjeaza pt. ca multi si-au luat in ultima vreme si polueaza frecventa!

In Ploiesti e un cretin care polueaza canalul 22!! :dr3

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

nu cred ca se face dosar penal pt antiradar. oricum, merita :)

obstructionezi o actiune a organelor deci....ai mari sanse de incadrare penala...la austrieci....sigur e penal....si nu numai la ei

tu...incearca...daca vei fi prins....ceeace nu-ti doresc...sa ne spui ce scrie pe dosar.....penal....sau contraventional

Link spre comentariu

cu anti radar e NASPA ...... in alte tari iti sechestreaza masina si ti o fac bucatele pana iti gasesc aparatu .... nu iti recomand ....

Statia e BETON ...

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

1. Antiradar = dosar penal! - merita??? :hw

2. Statie radio CB = eficienta - "vezi" pana la minim 10km!

Totusi parca vad ca din toamna o se ne oblige sa avem un permis de utilizare a statiilor CB, Nu ma deranjeaza pt. ca multi si-au luat in ultima vreme si polueaza frecventa!

In Ploiesti e un cretin care polueaza canalul 22!! :dr3

Dupa mine ar trebui fiecare autovehicul sa fie dotat din fabrica cu statie radio in frecventa libera. Ficare sofer daca ar avea constiinta publica si ar avertiza prin staie diferitele pericole, nu numai radare, ...poate s-ar salva vieti, parerea mea...

Link spre comentariu

Cat mai multe detalii despre aparatele antiradar. Daca are cineva ( vreun prieten :wink: ), in jur de ce bani, si daca mai functioneaza cu radarele noi.

MS!

Revenind totusi la intrebarea pusa de tine, am cautat pe net si....n-am gasit nimic ! Tare imi e ca si comercializarea lor e "putin" interzisa....habar n-am, dar prea nu vinde nimeni decat detectoare....daca stie cineva altfel sa ne spuna....

Link spre comentariu

Comercializarea de antiradare nu este interzisa. La fel cum nu e si comercializarea de sirene de ambulanta, flash-uri albastre de pus in bara, girofaruri de toate culorile, etc. Insa folosirea lor poate adauga un dosar penal frumusel celui care le foloseste. Probabil antiradarele nu se prea gasesc in comert deoarece nimeni nu se risca sa le si foloseasca, dat fiind complicatiile care le pot provoca. Totusi, daca tii neaparat de o jucarie de aia ilegala, cred ca gasesti pe la magazinele online de tuning auto. Incearca pe la vanzari piese/accesorii tuning, pe 4tuning.ro si cred ca ai mari sanse sa gasesti. Acu vreo 2 ani, am lucrat cam jumate de an la un astfel de magazin si pe comanda, puteam sa aduc antiradare si alte asemenea, insa nimeni nu intreba de ele. Din pacate, pretul nu-l stiu, dar daca ai rabdare sa cauti, gasesti

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Off topic :

Pe mine m-a oprit politia in germanica si mi-a gasit in buzunarul usii un regulator dual-batery si l-a cam apucat spumele pe politist " radar problem " norocul meu ca unul din ei vorbea engleza si i-am explicat cum devine problema cu cutiuta aia .

Asa ca nu e de joaca .

Link spre comentariu

Am o cunostinta care si-a montat un antiradar, si pe care l-a ascuns foarte bine. Nu s-a sfiit sa il foloseasca, ca de-aia daduse banii pe el, nu-i asa?

In prezent plateste un avocat care sa il scape de dosarul penal intocmit cand a fost prins.

...Intre timp a terminat de re-asamblat si masina...

Baieti, CB si talpa usoara! Ochii in patru si urechile palnie la statie! CB-ul nu se va interzice curand! Este deja o prevedere la nivel de UE privind utilizarea statiilor CB in banda de 27 MHz, exista canalul 19 de urgenta functional in multe tari UE...

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare