Vizitator G Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 sal, dan pe numele meu :) sunt nou in domeniu si pe forum :)) am un nissan patrol, recent achizitionat, care e in curs de perfectionare. saptamna asta ii pun si suspensia si snorkel, si portbagaj, si are bara fata, spate, troliu +accesorii , scuturi si cric special, cauciucuri simex 235 am fost si in padure sambata pe langa campina si mi-am dat seama ca sunt incepator, chiar daca am peste 1mil de km pe drumuri asfaltate :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 :W :c Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Salut si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 multumesc de urari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bun venit pe forum ! ... poate ne vedem prin oras :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 bine ai venit ! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bun venit!!! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 bine ai venit!!! :W sambata prin paduri te-ai descurcat foarte bine pentru prima iesire in teren (parerea unanima a celor care te-au vazut :y )!!! deci felicitari!!! :D ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 welcome to :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Well... welcome. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 :W :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bine ai venit ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bine ai venit :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @ucenica multumesc de aprecieri, dar invat repede si sper sa nu mai fiu cel de care aveti grija :)) a fost f tare..... si poate invat sa nu mai invart de covrig asa mult :), ca mi se se tot plimba fundul masinii cum vrea el, nu cum ar trebuii:)... si imi drujba, ca am vazut ca e nevoie duminica m-am plimbat unpic si prin zapada, dar nu asa greu, si imi place si pe zapada :) si inca o data multumesc de ajutor celor care au fost , ca au avut rabdare c mine. sper sa mai iesim si multumesc lui bogdan si copilotului meu dan o sa ma duc si la campulung, la open, sa mai invat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Bine ai venit ! :h5 :c Nu-ti fa griji, daca ai masina problema e pe jumatate rezolvata... Experienta vine de la sine, cu fiecare iesire facuta... Sper sa te simti bine in mijlocul nostru! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Salut! Bine ai venit. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Bun venit ...!!! :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 multumesc de primire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Bine ai venit :h5 !Tie ti-am pus biletul la Nissan Pipera ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 ... Tie ti-am pus biletul la Nissan Pipera ? ... Aha, ai inceput si tu cu "invitatii la vals" ? :ga ... PS : ... am asteptat telefon dimineata, sa te scot din noroi ... ai gasit drumu' ala de care am vorbit ieri ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 @nike@ptrol da, eu sunt. si mersi pt invitatia pe forum. e foarte tare :) si astept invitatii prin munti si dealuri, noroaie si etc. cand o sa pot o sa le onorez cu prezenta :) o primire frumoasa ps am pus si suspensia si snorkel-ul :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 salut si bine ai venit to the :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate