worldscape Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 (editat) Modificarile pt. Vanatoare / OffRoad Soft, pe o Toyota Hilux SURF 2002: - montare blocanti ARB fata + spate (pozitionare compresor ARB si butoanele de contact); - Montare KIT inaltare TerraFlex 3" NITRO; - Jante Otel 16" si Anvelope TSL-LTB 34" x 10.5" x 16"; - fabricare si montare bara fata cu troliu de 10.000 Lbs ... 450 Euro(4536Kg); - fabricare si montare praguri laterale ... 350 Euro; - fabricare si montare bara spate cu carrier pt roata de rezerva ... 550 Euro; - fabricare si montare scuturi cutie de viteza / cutie de transfer ... 50 Euro; - fabricare si montare scut radiator de AC frontal ... inclus in pretul barii frontale; Editat Aprilie 7, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 ... si pragurile din lateral... urmeaza in curand si pozele finale cu ele vopsite si aranjate, momentan lucram la bara fata. Editat Aprilie 7, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 Poze cu bara fata, please ? Din ce tabla ati facut scuturile ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 Poze cu bara fata, please ? Din ce tabla ati facut scuturile ? foaie de otel de 5-6mm Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 Salut ! Ce contine kit-ul de inaltare pe fata ? Are spacere doar pt pivoti sau are si pentru suporti grup fata si pentru suporti bara de torsiune ? Mai merg amortizoarele originale ? (din ce am tras eu de ele se pare ca da) Thanks ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 12, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 Salut ! Ce contine kit-ul de inaltare pe fata ? Are spacere doar pt pivoti sau are si pentru suporti grup fata si pentru suporti bara de torsiune ? Mai merg amortizoarele originale ? (din ce am tras eu de ele se pare ca da) Thanks KIT-ul de 70 mm contine amortizoare fata, amortizoare si arcuri spate + distantiere "track bar" spate... pe fata se ridica din reglajul barilor de torsiune ... cu alte cuvinte amortizoarele fata + spate si arcurile spate se arunca. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 ... si pragurile din lateral... urmeaza in curand si pozele finale cu ele vopsite si aranjate, momentan lucram la bara fata. scuze de offtopic ,vad intr-o poza in fundal o caroserie de vw kafer,ce se intampla cu ea,este a ta sau este la lucru,eu sunt mare fun kafer,am vreo 4 buc tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 scuze de offtopic ,vad intr-o poza in fundal o caroserie de vw kafer,ce se intampla cu ea,este a ta sau este la lucru,eu sunt mare fun kafer,am vreo 4 buc este in restaurare 100% si nu este a noastra. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 ... in continuare... bara spate si constructia carrier-ului pt roata si H-Lift. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 (editat) Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 ... si bara fata... vopsirea si cu asta lucrarea e cam gata. Editat Mai 18, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 - fabricare si montare bara spate cu carrier pt roata de rezerva ... 550 Euro; [/left] Frate dar ce preturi ... trei tevi sudate 550 euro ... or fi din aur ? :uameni Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 Frate dar ce preturi ... trei tevi sudate 550 euro ... or fi din aur ? :uameni daca esti asa istet si destept te invit sa l fabrici tu si sa-mi spui la sfarsit cat te costa materiale, regia si manopera ?!... si inca ceva.... nu sunt tevi, iar daca o sa casti putin ochii o sa vezi acest Hilux prin Constanta. in loc sa zici merci ca unii mai prezinta si detaliaza o serie de modificari / proiecte ca sa mai invete si un necunoscator ce ar putea sa faca unei masini... tu vii si comentezi ca o tata proasta la colt de strada, arata-ne cateva masini muncite de tine pana una alta... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 Sorry de comentariu ... era numai o parere personala si trebuie luata ca atare ... am apreciat intotdeauna pasiunea, indemanarea si initiativa privata dar, totodata urasc minciuna, furtul si lacomia. No offence please !!! :tk Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 Fiecare cere cat vrea! Fraier nu e ala de cere...Ala e roman destept ! :old :br Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: *** Jeep Garaje *** - modificari Toyota Hilux SURF 2002 daca esti asa istet si destept te invit sa l fabrici tu si sa-mi spui la sfarsit cat te costa materiale, regia si manopera ?!... si inca ceva.... nu sunt tevi, iar daca o sa casti putin ochii o sa vezi acest Hilux prin Constanta. in loc sa zici merci ca unii mai prezinta si detaliaza o serie de modificari / proiecte ca sa mai invete si un necunoscator ce ar putea sa faca unei masini... tu vii si comentezi ca o tata proasta la colt de strada, arata-ne cateva masini muncite de tine pana una alta... buna, nu cunosc pe wordlscape, dar cunosc fier, preuturile , cat costa manopera, regia , etc etc, si spun parerea mea este ca nu este scump deloc! incercati si vedeti cat dureaze construtie la asemenea bara cu suport pt ruota!!!! oricine are drept de comentari dar cred ca ar trebui sa sa gandesca un pic inainte de a vorbi. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 Eu as zice ca pretul e bun doar cind se plateste! regie, "coregrafie", prezenta scenica etc conteaza doar la urma. :y Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jungle jump Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 Salutari, f reusita modificarea:br, as putea sa stiu daca mai confectionati bara fata cu suport ptr troliu,si ce pret are; si eventual un pret ptr kit-ul de inaltare. Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 Sorry de comentariu ... era numai o parere personala si trebuie luata ca atare ... am apreciat intotdeauna pasiunea, indemanarea si initiativa privata dar, totodata urasc minciuna, furtul si lacomia. No offence please !!! :tk Ia investeste mataluta in scule necesare realizari acelei bari si ai sa vezi ca ai sa urasti pe langa cele enumerate mai sus si prosti cu gura mare !!!....no offence !!! on topic faina bara de fata ...dar o cam strica proiectoarele alea ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 da, proiectoarele nu sunt cea mai fericita alegere, dar erau ale clientului.... asa ca nu prea am avut ce comenta.... cu stima, Laur aka WorldSCAPE Editat Martie 25, 2014 de Max Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 In 2002 Toyota Hilux SURF arata total altfel. 2002 e importul din japonia in uk, an care este trecut ulterior ca si an de fabricatie in actele bulgaresti si care nu are nici o legatura cu realitatea. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 In 2002 Toyota Hilux SURF arata total altfel. 2002 e importul din japonia in uk, an care este trecut ulterior ca si an de fabricatie in actele bulgaresti si care nu are nici o legatura cu realitatea. In actele de UK si respectiv in cele de BG apare ca an de fabricatie 2002...so...asa ca asta este anul stiut de noi, daca nu este asa multumim pentru informatie ...deci se pare ca este 2001, corect? 1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 96 in cel mai fericit caz. Am facut precizarea in ideea in care cineva va vrea sa si modifice o masina din 2002 si piesele facute de voi nu se vor pupa daca faceti deja o matrita, si tot in ideea ca cineva care are un hilux mai vechi va putea profita de muca deja depusa de voi. Spor la treaba. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b97all Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 toyota din imagine face parte din a 2a generatie 4Runner/Hilux Surf iar ca an fabricatie intre 1992-1996; misto lucrarea, sa inteleg ca ar intra 33-uri fara body lift, doar cu inaltarea de 7cm din suspensie??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 toyota din imagine face parte din a 2a generatie 4Runner/Hilux Surf iar ca an fabricatie intre 1992-1996; misto lucrarea, sa inteleg ca ar intra 33-uri fara body lift, doar cu inaltarea de 7cm din suspensie??? ai intrat intr-un final roti de 34" :) si mai are loc si de flexare ( chiar ne gandeam sa o punem initial pe 35"-uri.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
virgilmagie Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Modificari Toyota Hilux SURF 2002 Sorry de comentariu ... era numai o parere personala si trebuie luata ca atare ... am apreciat intotdeauna pasiunea, indemanarea si initiativa privata dar, totodata urasc minciuna, furtul si lacomia. No offence please !!! :tk de acord unde-s 2 puterea costa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate