Vizitator alex9byby Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 salutare sunt gigi din sibiu si sunt un novice intra-le offroad-ului dar aspir la mai mult :grin: masina nu am dar sper sa imi iauun aro intru-n viitor apropiat si bine vam gasit :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bine ai venit, de la alt AROist :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Salut si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 bine ai venit! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Salut sibiene! :lol: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 bine ai venit printre noi :c "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator livi Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 :c1 si bine ai venit ! (Kato esti pe aici?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alex9byby Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 multumesc pt calduroasa primire de abia astept sa imi iau un acaret sa ies si eu pe terenpoate imi dati vreo sugestie despre ce tip de aro ar fi mai indicat pt iesiri la munte eu ma gandeam la un 240 din acela cu prelata ce ziceti? ar face fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 BINE AI VENIT!!!! :h5 :c Nu te mira, aici sunt numai ... "oameni calzi"... :jp1 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 WELCOME! to :c consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Noo... welcome :D :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/welcome014.gif to :c I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 welcome nu te teme... mai suntem cativa pe aici fara jucarii... (deocamdata)... Welcome! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alex9byby Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 asai conteaza pasiunea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 multumesc pt calduroasa primire de abia astept sa imi iau un acaret sa ies si eu pe terenpoate imi dati vreo sugestie despre ce tip de aro ar fi mai indicat pt iesiri la munte eu ma gandeam la un 240 din acela cu prelata ce ziceti? ar face fata? ARO 240 este chiar haios ! daca gasesti unu in stare cat de cat buna si-l pui la punct face minuni in teren ! mai greu este sa gasesti unul in stare buna adica ,ne lovit,fara zeci de improvizati si cu tinichigeria ne lucrata de un fuserist amator ! bafta la cautare cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alex9byby Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 multumesc pt incurajare traim cu speranta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate