Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bicicleta club4x4.ro

styuk

Postări Recomandate

Re: bicicleta club4x4.ro

nu prea am stiut unde...pune-l la locul potrivit!

A zis sa-l pui ! :dr3 Supune-te :al . :ga

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Spune-mi si mie ce poate bitucleta asta si cat o costat. In curand imi vand rusoaica (pt ca de participare cu ea pe la cupe si concursuri nu mai poate fi vorba in conditiile actuale) si sa pot iesi pe coclauri si paduri. Macar pastrez picioru frumos si suplu.

Link spre comentariu

Spune-mi si mie ce poate bitucleta asta si cat o costat. In curand imi vand rusoaica (pt ca de participare cu ea pe la cupe si concursuri nu mai poate fi vorba in conditiile actuale) si sa pot iesi pe coclauri si paduri. Macar pastrez picioru frumos si suplu.

-a costat 700lei acum 5 ani dar am mai bagat in ea aproape 300lei in primavara trecuta

-poate sa mearga peste tot,depinde de biciclist!este o bicicleta cu care poti sa iesi la cumparaturi in oras dar cu care te poti da si pe camp, padure, namol :twisted: :cl

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

:fg1:fg1

kitsch,nekitsch este a mea si imi place.nu trebuie sa iti placa tie cum de altfel nu esti nici obligat sa vezi topicul asta.

:ig

Felicitari pentru turele pe care le faci pe bicicleta!:bravo

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare