Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Merita modificarile?

geticman

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Merita modificarile?

treci motorul in acte???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mare atentie cu racirea ,ar fi bine un alt radiator mai maree si neaparat cu termocupla electrica,nu te baza pe elicea de plastic ca nu e de incredere,plus ca este un motor care crapa instant la temperaturi ridicate,succes in continuare:h5

Martinica
Link spre comentariu

Buna seara !

@martinchiuloasa:

Gresit, stimate domn ! J8S este un motor care NU crapa deloc instant daca e incins, si asta ii si face renumele printre cunoscatori. L-am incins de nenumarate ori, la una din ocazii chiar cu foarte putina apa in el (vina era a mea in acel caz).

Sau daca 120º Celsius ti se pare putin, inseamna ca ai alte standarde...

Clar ca o elice mare e mai buna decat una mica, dar fara ghid de aer (difuzor) nici una din ele nu face treaba ca lumea. Iar radiator mai mare nu a stricat niciodata unui motor mic si slab care trage o masina grea.

Deci, please, grija cu afirmatiile despre J8S, ca-l stiu pe de rost...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

cu actele, ma mai gandesc. mai intai sa vad cum se va comporta.

elice de plastic am mai montat pe motoare J8S si are racire foarte buna, iar radiatorul de TV este un radiator destul de mare comparativ cu cel de jeep.

dragos :be:2dr merci pentru raspunsul dat.

Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge!
Link spre comentariu

ca si eu ma gandesc acum sa schimb fifi de pe ims...

imi face capul pilaf si rinichii muci

plus ca nu gasesc mecanic care sa il puna la punct, pt ca al meu desi e la cota de nou suna mai rau ca altele ce le-am ascultat

am vazut modificarile facute de tine, nu sunt usoare dar nu ma sperie

din cate inteleg ar fi un motor f fiabil si acesta, asa ca, astept cu nerabdare rezultatul final si pareri-impresii despre modificare..sa vedem la ce motor sa ma uit

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Am un IMS modificat cu motor cutie reductor de Isuzu trooper 2.2 td,dar puntile sunt de IMS si nu prea sunt multumit ca nu prea am frane si bineinteles servo directie.Cum as putea sa rezolv aceste probleme?Multumesc anticipat.Cosmin Petru Herput tel:0730509402.Email herput@yahoo.com

Buna. Ai mai rezolvat ceva cu servo directia si franele la IMS. Am si eu unul si vreau sa-i fac cateva modificari. balandaniel@gmail.com Merci

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare