Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Arc spate rupt la cherokee

b12wvp

Postări Recomandate

Re: Arc spate rupt la cherokee

Buna ziua !

In primul rand, Paste fericit !

In al doilea rand, felicitari pentru performanta !

Un arc nou se invarte pe la 700-800 RON de obicei, si s-ar putea sa vina fara bucsile din ochetii lamei superioare. Dezmembrat scapi mai ieftin, dar n-am idee cu cat...

In alta ordine de idei, incearca sa te asiguri ca arcul rupt este varianta stock, fara lama suplimentara sau mai incovoiat, pentru un anumit nivel de lift.

Daca nu ai arc stock, va trebui sa-i cauti perechea corespunzatoare.

Alt lucru care ar trebui luat in considerare esta ca daca schimbi un singur arc, sunt sanse ca masina sa stea stramb, pentru ca arcul care nu a fost rupt este obosit, iar cel nou este proaspat si dornic de afirmare...

Daca ai de gand sa liftezi masina, aceasta este ocazia ideala de a cauta arcuri mai inalte (sunt mai multe variante de inaltime). Dar asta implica si liftarea fetei (alte arcuri sau bocuri/distantoare).

Stima,

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua !

In primul rand, Paste fericit !

In al doilea rand, felicitari pentru performanta !

Un arc nou se invarte pe la 700-800 RON de obicei, si s-ar putea sa vina fara bucsile din ochetii lamei superioare. Dezmembrat scapi mai ieftin, dar n-am idee cu cat...

In alta ordine de idei, incearca sa te asiguri ca arcul rupt este varianta stock, fara lama suplimentara sau mai incovoiat, pentru un anumit nivel de lift.

Daca nu ai arc stock, va trebui sa-i cauti perechea corespunzatoare.

Alt lucru care ar trebui luat in considerare esta ca daca schimbi un singur arc, sunt sanse ca masina sa stea stramb, pentru ca arcul care nu a fost rupt este obosit, iar cel nou este proaspat si dornic de afirmare...

Daca ai de gand sa liftezi masina, aceasta este ocazia ideala de a cauta arcuri mai inalte (sunt mai multe variante de inaltime). Dar asta implica si liftarea fetei (alte arcuri sau bocuri/distantoare).

Stima,

Dragos

Scuze.Paste fericit tuturor.

Ms de informatii,masina este inca stock si inca nu se modifica cel putin pina in vara,incerc putina cirpeala pina ma aliniez putin si apoi voi face cu siguranta ceva bun pentru ea.

Link spre comentariu

am eu arcuri stock

0741 410035

0725 636763

Problema rezolvata datorita lui Marius Lupu imi place sa vad ca mai exista si oameni ok pe lumea asta si mai ales aici la 4*4.:x

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare