b12wvp Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Cum spune si titlul,am rupt un arc pe spate,sunt tare nu, ma poate ajuta cineva sa gasesc asa ceva?Ceva dezmembrari sau ceva preturi de nou?MS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Arc spate rupt la cherokee Buna ziua ! In primul rand, Paste fericit ! In al doilea rand, felicitari pentru performanta ! Un arc nou se invarte pe la 700-800 RON de obicei, si s-ar putea sa vina fara bucsile din ochetii lamei superioare. Dezmembrat scapi mai ieftin, dar n-am idee cu cat... In alta ordine de idei, incearca sa te asiguri ca arcul rupt este varianta stock, fara lama suplimentara sau mai incovoiat, pentru un anumit nivel de lift. Daca nu ai arc stock, va trebui sa-i cauti perechea corespunzatoare. Alt lucru care ar trebui luat in considerare esta ca daca schimbi un singur arc, sunt sanse ca masina sa stea stramb, pentru ca arcul care nu a fost rupt este obosit, iar cel nou este proaspat si dornic de afirmare... Daca ai de gand sa liftezi masina, aceasta este ocazia ideala de a cauta arcuri mai inalte (sunt mai multe variante de inaltime). Dar asta implica si liftarea fetei (alte arcuri sau bocuri/distantoare). Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b12wvp Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Arc spate rupt la cherokee Buna ziua ! In primul rand, Paste fericit ! In al doilea rand, felicitari pentru performanta ! Un arc nou se invarte pe la 700-800 RON de obicei, si s-ar putea sa vina fara bucsile din ochetii lamei superioare. Dezmembrat scapi mai ieftin, dar n-am idee cu cat... In alta ordine de idei, incearca sa te asiguri ca arcul rupt este varianta stock, fara lama suplimentara sau mai incovoiat, pentru un anumit nivel de lift. Daca nu ai arc stock, va trebui sa-i cauti perechea corespunzatoare. Alt lucru care ar trebui luat in considerare esta ca daca schimbi un singur arc, sunt sanse ca masina sa stea stramb, pentru ca arcul care nu a fost rupt este obosit, iar cel nou este proaspat si dornic de afirmare... Daca ai de gand sa liftezi masina, aceasta este ocazia ideala de a cauta arcuri mai inalte (sunt mai multe variante de inaltime). Dar asta implica si liftarea fetei (alte arcuri sau bocuri/distantoare). Stima, Dragos Scuze.Paste fericit tuturor. Ms de informatii,masina este inca stock si inca nu se modifica cel putin pina in vara,incerc putina cirpeala pina ma aliniez putin si apoi voi face cu siguranta ceva bun pentru ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Arc spate rupt la cherokee am eu arcuri stock 0741 410035 0725 636763 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b12wvp Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Arc spate rupt la cherokee am eu arcuri stock 0741 410035 0725 636763 Problema rezolvata datorita lui Marius Lupu imi place sa vad ca mai exista si oameni ok pe lumea asta si mai ales aici la 4*4.:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate