tomas Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Miercuri ma voi apuca sa imi fac o bara fata pt.Samuraiul meu.Ma gandesc la ceva stil ARB care sa aiba loc pentru troliu. Imi spuneti si mie va rog ce grosime trebuie sa aiba tabla din care o fac? Tabla care va fi prinsa de sasiu trebuie sa fie mai groasa?Eventualdaca ati avea ceva schite sau masuratori m-ar ajuta mult. Multumesc.:tk Iata si opoza cam la ce ma gandesc. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Arata foarte bine poza. Succes! si pune poze cu ce reusesti. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Bara Fata Samurai. din ce am vazut in alte discutii tabla de 4mm pentru bara si pentru sistemul de prindere de 6mm si totul ar fi ok si eu cautam schita pentru bara Jimny dar nu am gasit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Am dat jos bara originala, am curatat tot ce era in plus si m-am apucat sa iau masuratori sa ma apuc de treaba. Ar fi fost ceva super sa si reusesc, dar neavand toate cele necesare in dotare am renuntat la proiect. Am fabricat in schimb praguri laterale din teava de 60 mm, care a iesit super si o bara spate care momentan e in lucru. Bafta multa tuturor.:tk VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Iata si bara mea fata otc si pragurile home made si bara spate VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Salut Eu n-as fi renuntat la proiectul initial pentru ca diferenta de cost dintre cele doua bari o sa se vada cand doamne fereste te busesti de ceva.Bara actuala arata ok dar la un contact lateral ramai fara aripi...Si pragul se putea mai in afara ptr ca protejai mai bine overfenderele.I-mi pare rau ca nu am vazut topicul mai repede,dar daca vrei stiu pe cineva la Brasov care mi-a facut si mie copie ARB.La bogata Namoloasa am luat un ciot de vreo 50 care nu se vedea din iarba.aca nu era bara bagam motorul un cabina.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Zolameister bine zici, dar cu bara fata trebuia sa ma chinui mult de tot ca nu am toate sculele necesare.Asta e frumoasa, imi place mult si sper sa nu am probleme. Pragurile laterale cum ai spus si tu ar fi trebuit sa fie mai iesite.Pe cand am ajuns la sudor erau puse asa cum se vad in poze.De atunci deja le-am midificat, am fabricat distantiere si au isit inca vreo 3 cm inafara.:tk VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Zolameister bine zici, dar cu bara fata trebuia sa ma chinui mult de tot ca nu am toate sculele necesare.Asta e frumoasa, imi place mult si sper sa nu am probleme. Pragurile laterale cum ai spus si tu ar fi trebuit sa fie mai iesite.Pe cand am ajuns la sudor erau puse asa cum se vad in poze.De atunci deja le-am midificat, am fabricat distantiere si au isit inca vreo 3 cm inafara.:tk Tomas jantele de unde le-ai luat ca sunt frumoase foc? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Bara Fata Samurai. jantele sunt cele originale de samurai , doar ca sunt vopsite galbene Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Bara Fata Samurai. jantele sunt cele originale de samurai , doar ca sunt vopsite galbene mi se pare ca au ET mai negativ decat cele originale. posibil sa le fi intors? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Jantele sunt cele originale de Sami dar puse invers si vopsite acasa cu Emaur Galben taxi. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Jantele sunt cele originale de Sami dar puse invers si vopsite acasa cu Emaur Galben taxi. foarte intreresant. nu stiam ca merg puse invers. nu-ti loveste in nimic, etrieri, placute, etc? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Din cite stiu trebuie putin polizati etrierii de la rotile din fata.Si mutate valvele.Vezi ca a scris Asfalttango in topicul "Veverita Dale" ,cum se face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Mai 1, 2010 Autor Partajează Postat Mai 1, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Valvele se muta pe cealalta parte a jantei. In fata freaca putin in etrier dar flexul face minumi:banana. In spate merg fara probleme. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Bara Fata Samurai. Si eu le-am intors, pe fata am mutat numa valvele si am polizat etrierii si pe spate am intors pur si simplu rotile fara sa mut valvele. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Bara Fata Samurai. Nu are nimeni o schita cu o bara de fata?...copie ARB????????? sau spate??? OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Bara Fata Samurai. Nu are nimeni o schita cu o bara de fata?...copie ARB????????? sau spate??? Aia din primul post al topicului nu-ti place ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Bara Fata Samurai. Imi place.....!!!!! dar vreau si eu o schita. pt bara fata si spate. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate