Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rav 4 sau vitara?

Vizitator lones

Postări Recomandate

Vizitator lones
SALUT!!!!!! Care credeti ca e mai fiabila si mai buna pentru trasee soft,forestier,drumuri neamenajate...ambele masini fabricatie '95-'96
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Re: Rav 4 sau vitara?

Eu sunt de parere ca RAV-ul e mai bun. Am avut aceeasi dilema si dupa ce am mers cu ambele, atat in conditii de asfalt cat si in afara lui, am ales toyota.

Ca pret de achizitie sunt asemanatoare, dar ca fiabilitate si comportament toyota e mai tare.

Toyota RAV4 2 usi 2.0 1995

Dacia Logan 1.4 custom 2005

Dacia Sandero Stepway 1.6 2009

- Forever in love with Cherokee -

Link spre comentariu

Am avut RAV primul model, motorul de 2 litri benzina. Fugea de rupea, consuma la fel, usor instabila, spatiu interior suficient, extrem de fiabila. Avea vreo 220.000 de km cand am dat-o si nu consuma gram de ulei. Masina este si acum prin Bucuresti. Pe camp mergea binisor, dar eu nu cautam noroiul ci il ocoleam....Pedala de ambreiaj era undeva pe la podea parca storceai o bucata de cauciuc dar isi facea treaba.

Mie mi-a placut mult masina. Rugina inexistenta. Despre Vitara nu stiu nimic decat ce am citit pe acest forum, deci nu ma bag.

VW Touareg V6 benzina - gaura neagra
Link spre comentariu

RAV4 are punte independenta pe spate pe cand vitara are punte rigida pe spate, parerea mea este ca vitara rezista mai bine la tavaleala decat toyota

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Eu sunt de parere ca RAV-ul e mai bun. Am avut aceeasi dilema si dupa ce am mers cu ambele, atat in conditii de asfalt cat si in afara lui, am ales toyota.

Ca pret de achizitie sunt asemanatoare, dar ca fiabilitate si comportament toyota e mai tare.

toyota RAV 4 si Vitara din '95 la acelasi pret?

n-as crede

Link spre comentariu

@ Sefulik - Autoportanta

aici un proiect din State o recapitulare a modificarilor:

http://www.off-road.com/trucks-4x4/project/project1616.html

despre suspensia OME:

http://www.off-road.com/trucks-4x4/project/project1567.html

si mai sunt si alte articole despre scuturi, cum se comporta in teren, etc., trebuie cautate la sectiunea Trucks&4x4 Projects

Si da, la noi Rav4 e mai scumpa decat Vitara. Si mai rara.

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare