chivu codrut Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Salutare!Am o nedumerire.Detin o Vitara in patru usi 1600,16v din 93.In momentul in care sunt cuplat 4x4 si iau de volan stanga sau dreapta la maxim mergand in fata sau cu spatele se blocheaza rotile.Nu stiu daca toate,cert este ca masina este blocata.Si asta numai in 4x4 si 4x4L.Pe 2x4 nici-o problema.Stie cineva ceva?Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Problema VITARA Salutare!Am o nedumerire.Detin o Vitara in patru usi 1600,16v din 93.In momentul in care sunt cuplat 4x4 si iau de volan stanga sau dreapta la maxim mergand in fata sau cu spatele se blocheaza rotile.Nu stiu daca toate,cert este ca masina este blocata.Si asta numai in 4x4 si 4x4L.Pe 2x4 nici-o problema.Stie cineva ceva?Multumesc. In primul rand , treci pe la sectiunea de prezentare membri si baga si tu doua vorbe despre tine acolo. Sa stim cu cine stam de vorba. Daca esti cu rotile nevirate, masina merge normal, fara zgomote ciudate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Problema VITARA Salutare!Am o nedumerire.Detin o Vitara in patru usi 1600,16v din 93.In momentul in care sunt cuplat 4x4 si iau de volan stanga sau dreapta la maxim mergand in fata sau cu spatele se blocheaza rotile.Nu stiu daca toate,cert este ca masina este blocata.Si asta numai in 4x4 si 4x4L.Pe 2x4 nici-o problema.Stie cineva ceva?Multumesc. Sar putea sa ai diferente intre grupul fata si cel spate MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Problema VITARA fiind doar pe 4x4 sigur problema este de undeva din fata .... posibil de la o planetara . suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Problema VITARA salutare si bine ai venit in comunitate:cl problema e clar de la diferentialul(grupul)fata vrem detalii si poze:2dr poate afli ceva din istoricul masinii poate au fost probleme cu diferentialul si ai cumparato in necunostinta de cauza.din ce spui tu nu cred ca sa blocat instant de la ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu codrut Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Problema VITARA Masina functioneaza perfect la drum.Am urcat ,am coborat pante abrupte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Problema VITARA Salutare!Am o nedumerire.Detin o Vitara in patru usi 1600,16v din 93.In momentul in care sunt cuplat 4x4 si iau de volan stanga sau dreapta la maxim mergand in fata sau cu spatele se blocheaza rotile.Nu stiu daca toate,cert este ca masina este blocata.Si asta numai in 4x4 si 4x4L.Pe 2x4 nici-o problema.Stie cineva ceva?Multumesc. Nu cumva incerci sa faci asta pe asfalt sau alta suprafata foarte aderenta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Re: Problema VITARA Masina functioneaza perfect la drum.Am urcat ,am coborat pante abrupte. in primul post aveai probleme si ai cerut ajutor:grin: daca ai rezolvat problema spune ce a fost,daca nu lasa un nr de tel sa socializam fara sa postezi inafara subiectului cateva zile dami un beep si am sa te sun si voi posta adevarata ta problema:tk Editat Mai 6, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate