Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema VITARA

chivu codrut

Postări Recomandate

Salutare!Am o nedumerire.Detin o Vitara in patru usi 1600,16v din 93.In momentul in care sunt cuplat 4x4 si iau de volan stanga sau dreapta la maxim mergand in fata sau cu spatele se blocheaza rotile.Nu stiu daca toate,cert este ca masina este blocata.Si asta numai in 4x4 si 4x4L.Pe 2x4 nici-o problema.Stie cineva ceva?Multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema VITARA

Salutare!Am o nedumerire.Detin o Vitara in patru usi 1600,16v din 93.In momentul in care sunt cuplat 4x4 si iau de volan stanga sau dreapta la maxim mergand in fata sau cu spatele se blocheaza rotile.Nu stiu daca toate,cert este ca masina este blocata.Si asta numai in 4x4 si 4x4L.Pe 2x4 nici-o problema.Stie cineva ceva?Multumesc.

In primul rand , treci pe la sectiunea de prezentare membri si baga si tu doua vorbe despre tine acolo. Sa stim cu cine stam de vorba.

Daca esti cu rotile nevirate, masina merge normal, fara zgomote ciudate?

Link spre comentariu

Sar putea sa ai diferente intre grupul fata si cel spate

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

salutare si bine ai venit in comunitate:cl

problema e clar de la diferentialul(grupul)fata

vrem detalii si poze:2dr

poate afli ceva din istoricul masinii

poate au fost probleme cu diferentialul si ai cumparato in necunostinta de cauza.din ce spui tu nu cred ca sa blocat instant de la ceva.

Link spre comentariu

Nu cumva incerci sa faci asta pe asfalt sau alta suprafata foarte aderenta?

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

Masina functioneaza perfect la drum.Am urcat ,am coborat pante abrupte.

in primul post aveai probleme si ai cerut ajutor:grin:

daca ai rezolvat problema spune ce a fost,daca nu lasa un nr de tel sa socializam fara sa postezi inafara subiectului cateva zile

dami un beep si am sa te sun si voi posta adevarata ta problema:tk

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare