Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee Sport

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

De la o vreme ma bate capul de un Cherokee in doua usi...tin sa precizez ca am avut unul in 4 usi....ma intereseaza de la cunoscatori cam ce plusuri si ce minusuri are fata de varianta cu 4 usi....

personal vreau un Cherokee cu motor de 4000 cu inst de gaz ptr mers pe sosea :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cherokee Sport

Salut, Marius !

Cred ca e putin mai usor decat varianta in cinci usi, putin mai inchegat (stiff, rigid), restul e la fel...

Acelasi ampatament/ecartament, usile laterale sunt mai lungi, spatar rabatabil la scaunele fata, tipic pentru three-door sau coupe standard.

Nici mai lung, nici mai scurt, si parca arata mai bine decat cel in cinci usi daca e extrem de bine ingrijit.

Ma scobesc de ceva poze imediat.

[ATTACH]71691[/ATTACH] [ATTACH]71692[/ATTACH]

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Da !,arata mai bine cel cu doua usi , si eu am cautat o vreme buna un cherokee cu doua usi si am gasit doar cu 4 usi, iti urez mult noroc sa gasesti asa ceva fiindca arata mai bine !!!

jeep cherokee XJ 4l
Link spre comentariu

In afara incomoditatii de a ajunge la locurile din spate nu i mare diferenta.

Ca si greutate sunt tot pe acolo.

Personal as alege orcand varianta in 5 usi in locul celei in 3, daca cea in 3 avea alte atuuri cum ar fi greutate mai scazuta, lungime mai mica sau alte cele, atunci ar fi fost ceva.

Dar doar sa iei acelasi model in 5 usi si sa i astupti doua sa l faci mai putin practic nu mi se pare deloc interesant (nu ca n ar fi ceva tipic american)

Doar ca este diferit nu mi se pare un atu suficient, chiar deloc.

Ps: Daca te gandesti la cel alb pe gaz de la bucuresti te sfatuiesc sa ti iei gandul de la el ( e praf ), daca te gandesti la altul spor...

Link spre comentariu

salutare Marius,

Chiar vineri am vb cu cineva din Agnita care are unul in 2 usi din 1990.masina este inmatriculata cu actele la zi si omul vrea in jur de 2500 euro negociabil,eu ma gandesc ca o da undeva in 2000.Singura chestie e ca are motorul ala mic pe ea,parca de 2100 cmc,dar poate merita o modificare.daca crezi ca este interesanta da un semn.:h5

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Salut Atar,

Mi se pare un pic cam mare pretul de 4500 de euro ptr un Comanche, uite niste preturi din Canada http://montreal.kijiji.ca/c-cars-vehicles-SUVs-trucks-vans-pickup-trucks-jeep-comanche-W0QQAdIdZ194088823.

sper sa nu fiu prea mult off topic.

2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition

The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest

Link spre comentariu

Decat un Cherokee in 2 usi, mi-ar place mai multa asa ceva http://www.autoscout24.ro/AllImages.aspx?id=bryxuvniznnj&position=4. Doar ca e foarte rar in Europa.

Sorine, asta cred ca daca se chinuie Marius... il face sa semene cu al lui... dor Bena trebuie facuta :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Bună seara !

Mașina din poze nu este a mea, imaginile le-am organizat de pe net mai de demult. Personal, ca și look, îmi place mai mult varianta în trei uși. Cel din poze în mod special, pentru că este extrem de clean/smooth/elegant, fără colante, reclame sau alte aiureli care să întrerupa linia pătrat-clasică a acestei generații de Cherokee.

Suportul de roată de rezervă este OK, dar există soluții mai simple și mai eficiente, care lasă loc pentru un hi-lift și o canistră tip "Bundeswehr" acolo.

La construirea unui suport de RR, trebuie luate în considerare mai multe aspecte. In primul rand, dimensiunile și greutatea roții, apoi relocarea plăcii de înmatriculare împreună cu sistemul său de iluminare, modul de ancorare la bara spate via lonjeron sau nu, de preferat fără sa astupe o parte din lampa spate, fără să atârne prea jos, fără să crească lungimea mașinii cu prea mult, etc. De asemenea, modul de asigurare al suportului la o eventuala deschidere accidentală, asigurarea roții împotriva furtului, limitarea razei de deschidere ca să nu schilodești mașina de alături, etc.

Suportul meu de RR este gata, dar trebuie să fac o proba cu o roată de 37", care e relativ mare, ca să vad cât loc ocupa, și, eventual, dacă o și pot ridica de unul singur... In eventualitatea că te va interesa vreodată, o să-ți trimit pe PM niște poze cu soluția aleasă de mine, atunci când subansamblul va fi în stare montată, cu și fără roată pe el.

Stimă,

Dragoș

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare