CS14RED Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Schimbat lumini in bord Freelander As vrea sa stiu cum sa schimb culoarea luminiilor in bord ... deci daca exista vreun forum ceva ..sau chiar de plasma dar pt LR freelander 1 ... as dori foarte mult sa le schimb dar fara improvizatii sa cumpar ... daca exista ca eu nu gasesc niciunde asa ceva !! care ma poate ajuta multumesc !! ast raspuns ! urasc verdele !!! :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
firekeeper Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Daca tot e sarbatoare si nu ma duc la atelierul meu de reparat dinti sa va zic cum am schimbat luminile alea verzi si spalacite si fara posibilitate de reglaj de pe Frilander! M-am apucat cu cumnatu" meu de desfacut bordul si am dat peste niste becuri cat buricul degetului si acoperite de un cauciuc verde pe deasupra !Nu ,ne-am zis ,astea se sparg cu ciocanu la cat sunt de urite ! Si asa ne-am apucat de facut cablaj si de lipt vreo suta de LED-uri SMD (de alea mici de le tii cu penseta ) colorate si cu rezistentele aferente !Asta dupa ce a trebuit sa mai si razuim vopseaua aia verde si scarboasa de pe spatele cadranelor ! Sa va arat ce a iesit ! Ei ,va place ? Da ideea e ca am un prieten care a facut asa ceva pe un opel astra 92 toate bune si frumoase numai ca la drum lung noaptea albastru iti omoara ochii, simti oboseala numai dupa 200km, asa ca le-a dat jos pe cele albastre si a pus albe-neon. Neavand eficienta reglajul de luminozitate deoarece led-urile au prag de deschidere s-au facut mai multe probe cu folie de geamuri diferite 35%, 50% si 90% pentru un confort optim al ochilor pe timp de noapte. A ales 35% folie iar cu ledurile albe-neon e muuult mai bine noaptea si dupa parerea mea mult mai elegant. O alternativa la smd-led ar fi ceasurile cu plasma, ca investitie e tot pe acolo eu personal prefer led-urile albe si daca o sa gasesc niste ceasuri de freelander in km/h o sa fac negresit aceasta manevra, chiar se merita! :br firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Eu personal nu mi-as pune lumina alba, daca mergi mult noaptea este mai obositoare decat lumina verde. In plus, daca suferi de fotofobie, creeaza o senzatie de iritare. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Vezi exact prima poza !!! Am razuit prima data vopseaua de pe spate . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dom Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Intrebare: freelander 1 are butoanele de la oglinzi si reglaj far iluminate? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Schimbat lumini in bord Freelander La mine nu este nici colo nici dincolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
firekeeper Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Intrebare: freelander 1 are butoanele de la oglinzi si reglaj far iluminate? :tk Al meu nu le are luminate si am mai vazut inca 2 care nu aveau lumina in butoanele respective... firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dom Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Va multumesc pentru raspuns. Va doresc UN AN NOUA FERICIT!!!! :2dr:Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Cum se poate demonta consola centrala deoarece luminile de la butonul pozitiei de ventilare si de la treptele de ventilare nu mai functioneaza si as vrea sa le schimb...?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Gasesti aici cum se demonteaza tot bordul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64146-FarmLander!-Diverse-probleme-pe-diverse-Freelandere&p=759687&viewfull=1#post759687. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Schimbat lumini in bord Freelander La modelul meu butonul de avarie vine sus langa cel de la stropitoarea spate,cel pentru lampile de ceata si cel pentru stergatorul lunetei. Aveti cunostinta, se procedeaza la fel ca la acesta prezentat?!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Scoate cele 3 butoane rotunde de la climatizare (se scot prin tragere), sub ele trebuie sa fie suruburile de fixare ale capacului frontal. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Multumesc pentru sfaturi ... In acest weekend ma apuc de mesterit :wi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Schimbat lumini in bord Freelander salut! eu am desfacut consola centrala, si am umblat la niste mufe de la dvd,dar n-am scos butoanele de la climatizare.Sunt 2 suruburi cap stea, deasupra cd-playerului,sub ornamentul acela negru,dreptunghiular.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Eu am vitezometrul in mile. Are si kilometrii, dar sunt cifrele mici si se vad greu. Eu as vrea sa cumpar de undeva o folie printata sa inlocuiesc cea originala. Mi-ar place una pe fond alb. Am vazut ca se fabrica si folii cu plasma, de diferite modele si culori, dar la modelul facelift n-am gasit nimic. Este o firma din Bucuresti, care mi-ar face o plasma, cu conditia sa desfac ceasul si sa scanez folia. Din pacate mi se pare o treaba prea complicata,n-am atata timp liber. Urmeaza sa caut in continuare pana gsesc care a din cele doua variante: folia sau plasma. O zi faina! Ioan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sandusandu Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Salut , Imi poate spune cineva care este siguranta de la luminile din bord si clima? Nu se mai aprind. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Salut, vezi in secțiunea Club Land Rover, In Atenția Proaspeților Posesori De Land Rover, căuta sa descarci RAVE Disc 1, conține toate detaliile. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sandusandu Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Nu am reusuit sa descarc rave si am luat sigurantele la rand .Era nr.16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaulRa Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Re: Schimbat lumini in bord Freelander La mine la aeroterma sunt 3 becuri mici albe, tocmai ce am schimbat ieri unul, si culoarea verde o iau prin traversarea plasticului vopsit de pe spatele martorilor luminosi... n-am cauciuc peste ele. La tine se pare ca sunt mai smechere Vreau sa schimb ledul acela mic de la butonul de luneta. Ai idee daca trebuie sa demontez plansa sau se scoate butonul ... cum fac?! Salut ,poti sa imi spui si mie cum schimb becuriile din panoul de clima ? Trebuie sa dau tot panoul afara ? Si daca te rog si iti mai aduci aminte poti sa imi spui ce fel de becuri sunt..la mine sunt arse si seara ma apuca nervii cand tre sa mut pozitia de suflare a aerului..ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Trebuie dat panoul jos. Becurile se schimba cu tot cu soclu. Scoate unul de model si cauta prin magazine ca sunt comune, nu ceva special. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Schimbat lumini in bord Freelander RaulRA cel mai bine pune in semnatura ce model de freelander ai pentru ca e diferita procedura de schimbare a becurilor intre facelift si prefacelift! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Schimbat lumini in bord Freelander La mine nu face contact un bec tot in partea stanga,la selectorul de zone,dar sucesc de el si-si revine. Nu cred ca e diferit blocul de comenzi in sine la pre facelift si facelift, doar ornamentele consolei centrale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Schimbat lumini in bord Freelander La mine nu face contact un bec tot in partea stanga,la selectorul de zone,dar sucesc de el si-si revine. Nu cred ca e diferit blocul de comenzi in sine la pre facelift si facelift, doar ornamentele consolei centrale. Este la facelift demontezi tot, la prefacelift is doar niste cleme care tin plasticul ce acopera becurile:) Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Este la facelift demontezi tot, la prefacelift is doar niste cleme care tin plasticul ce acopera becurile:) Mda...la mine daca vreau sa intervin la consola centrala, tre sa demontez cotiera,carcasa centrala....etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi 1176 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Re: Schimbat lumini in bord Freelander Salut , al meu este un TD4 Facelift din 2006. Din august, de cand am luat masina ,ma omoara culoarea luminilor atat de pe bord cat si din bord .....Asa ca am inceput prin desfacerea consolei centrale ...am schimbat becurile de pe cotiera ,de la trapa si luneta . Cand am vazut cum au iesit ,am prins curaj si am continuat cu bordul (deasupra cd-playerului)iar apoi cu butoanele de la usi . Am pus totul pe led . Mai am partea de la ceasurile de bord ....inca nu stiu cum sa le dau jos ,dar le vine randul si lor :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate