Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze cu greul sam

ALINRIDE

Postări Recomandate

Re: poze cu greul sam

Foarte frumos zuki-ul,sa il noroiesti sanatos si sa auzim numai de bine...:br

Tu realizezi ca stresezi lumea cu asa-zisa ta bunavointa?

Tu ai impresia ca lumea asta asteapta pe topicurile unde-si prezinta masina ?

Esti vesnic cu "buna ziua" pe topicurile oamenilor.....

Ai deja doua avertismente care pt tine nu reprezinta nimic.

Pentru chestia asta te propun la BAN. M-am saturat !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator GRAMER

ultimele poze,cine vrea mai detaliu sa zica ce vrea sa vada

Finule zimi cum se comporta noua servo directie de Cobra si cind este gata de iesire in teren?Poti sa faci si o foto la cardanul modificat?? Si cit este noua garda la sol in offroad??

Link spre comentariu

bara de directie este cea originla, doar taiata?

din experienta mea stiu ca nu va rezista eu am reusit sa o stramb de doua ori si in cele din urma am ranforsat-o cu un cornier

ps: amu am strambat puntea :grin:

Mishu 0729 963 330
Link spre comentariu

cer scuze ca poate am deranjat pe unii,dar uneori nu am timp.acum o sa revin cu detalii tehnice.pe masina s-au pus cauciucuri 31-10,5-15 profil simex de la pneus,flanse distantiere de 40mm,bara fata spate homemade...aici pot spune ca la bara de pe spate bate usa de te scoate din masina...mai caut rezolvari.troliu e de 6000lbs,cu relee montate in compartimentul motor.caseta de directie e de pe un mercedes cobra -si trag de volan cu un deget,dar nu pot braca la maxim la relanti ca imi ineaca motorul.trecerea puntilor peste arcuri am facut-o singurdupa cum urmeaza> taierea suportilor arcurilor si mutarea lor deasupra dupa ce in prealabil am schimbat un pic unghiul de cadere al cardanului,adica am rotit cu cateva grade puntea.am montat la loc si surpriza..telescoapele erauprea comprimate si deci am dat talerele jos si am sudat inaltatoare la prezoanele de sustinere si remontare,iar surpriza atingea corpul telescopului in talere ,am luat o ranga de 2m si am facut o parghie si am reusit sa distantez platbandul de 8mm.in fata la servo am folosit pitman-ul de cobra pe care l-am decupat putin si i-am schimbat forma si iar sudura.z linkul e super ramforsat sper sa nu cedeze.amortizorul de directie a rezolvat problema rotilor nebune.l-am montat direct intre bara de directie dintre roti si punte prin sudarea a doi suporti...din 4 incercari ca ba atinge colo ba e prea comprimat,ba atinge in grup ,dar acum e la locul lui.furtunele de frana fata au fost cumparate de la shopauto iar cel de spate a fost prelungit. am mai schimbat suportul stg la radiator,pe care in prealabil l-am mai sudat.fulia dubla am rezolvat-o prin atasarea unei fulii de apa de pe la golf si iar sudarea la un meserias cu tigul si apoi decuparea mijlocului acestei din urma la strung.motorul a fost facut bucati curatat schimbat un piston care se sparsese ,segmentat,cuzineti,cuzineti semiaxiali,semeringuri,garnituri,filtre,distributie,placa si ambreaj autback extreme.cablu de abreaj facut dintr-un cablu vechi de pe la o combina.

Mai am de rezolvat o vibratie puternica pe la 30km,pe care o aveam si inainte de operatie si care speram sa dispara,o scurgere pe la busonul puntii spate,bataia oblonului de pe bara spate.... si vom mai vedea ca sunt optimist.salutari!

Link spre comentariu

am uitat sa spun ca am schimbat si cutia de transfer cu una modificata,nu stiu cum (asa am cumparato)dar pe sosea trage la fel si cu rotile astea iar in low cu prima treapta de abia pleaca de pe loc,are un cuplu fantastic.

Link spre comentariu

Mareste relantiul pina iti vine alta idee. Monteaza o biela ( o eclisa cu doua gauri ) intre usa si suportul de roata , pereche cu un tampon care sta comprimat cind e usa inchisa si liber cind se deschide usa + suport roata .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

treaba cu biela nu prea am inteles-o dar o sa ma gandesc.reparatia motorul a fost undeva la 1500 ron.si o veste noua azi am facut bucati puntea fata din cauza vibratiilor alea de la 30km.totul e foarte bun si la locul lor,am verificat grupul planetarele,am montat doar grupul fara planetare si am dat gaz pe capre si pana la urma cred ca e glisanta.sambata voi incerca sa mai modific un pic unghiul puntii fata si o sa o i-au iar la monteaza demonteaza.azi asa am facut pana am izolat problema la puntea fata respectiv grup cardan cutie-transfer.

Link spre comentariu

rezolvarea cu marirea unghiului la puntea din fata este cea mai buna solutie si daca nu ai sudat suportii pe punte cu unghi mai mare atunci poti rezolva problema cu niste pene bagate intre punte si arcuri dar si in primul si in al doilea caz de modificare sa ti cont ca modificand unghiul o sa ai mai putin ulei in diferential ,iar atunci cand umpli cu ulei ridica masina de fata mult in asa fel incat planul busonul de umplere sa fie paralel cu solulin asa fel poti sa bagi mai mult ulei in diferential,daca nu risti sa nu ai ulei suficient la rulmentii de la pinion

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Biela ...e o punte de legatura intre doua bolturi , unul pe oblon , unul pe suportul de roata , in plan orizontal . Cind deschizi oblonul , se deschide si suportul . Plasata convenabil si de lungime potrivita , eventual cu bucsi de plastic (teflon , poliamida , bucsa de cauciuc cu umar tip cea de cap amortizor Dacia ) , + un tampon , ca sa fie totul legat si fara jocuri cind e ansamblul inchis .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Vizitator GRAMER

Biela ...e o punte de legatura intre doua bolturi , unul pe oblon , unul pe suportul de roata , in plan orizontal . Cind deschizi oblonul , se deschide si suportul . Plasata convenabil si de lungime potrivita , eventual cu bucsi de plastic (teflon , poliamida , bucsa de cauciuc cu umar tip cea de cap amortizor Dacia ) , + un tampon , ca sa fie totul legat si fara jocuri cind e ansamblul inchis .

Daca ai rezolvat tu o problema in asa mod cred ca ar fi mai indicat sa ai atasezi si o foto.

Link spre comentariu

Nu am foto . Nu m-am gindit ca mi-ar trebui vreodata . Am facut acum ceva timp in urma , m-am inspirat de la un Jeep vazut cu si mai mult timp inainte . Cind deschizi usa spate se deschide cu tot cu suportul roata , care e legat de usa prin biela (o tot denumesc biela -imi pare cea mai corecta exprimare pentru element -eclisa cu gauri , punte de legatura .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare