Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trucks

MagnuM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

ai fost vreodata intr-o zona de razboi?

acolo sunt alte legi.....am carat ptr KFOR...si stiu fb ce spun :grin: :grin: :grin:

Fi sigur ca americanu de la volan in mod clar ar fi preferat sa fie in alta parte...... :P

Nu cred ca este justificare pentru comportamentul asta. Daca tragea cineva asupra lui as fi intleles. Dar asa...da-mi voie sa am indoieli.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai fost vreodata intr-o zona de razboi?

acolo sunt alte legi.....am carat ptr KFOR...si stiu fb ce spun :grin: :grin: :grin:

in primu rand ei nu au ce cauta acolo ! si in momentu ala nu mi se parea necesar sa loveasca alte masini ,la un moment dat se vede un copil prin fata masini si nu au parut sa franeze ! se pare ca ei sunt gunoaiele de acolo ,dar foamea de petrol a americanilor are toate scuzele !

au terorizat oameni aia !!

asa ca spun acelasi lucru: jigodile !!! :P

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Max...exact asa am mers si noi in Kosovo....ei nu asteapta sa se traga asupra convoiului....asa au ordin sa mearga ...asa merg....sa nu crezi ca-s chiar asa de capul lor :grin:

nu au fost de capul lor nici cand au chinuit si batjocorit oameni aia prin puscariile lor ! nici cand au ucis mi de civili nevinovati nici cand au intrat in Irak cu motivati de kk ! si as putea sa mai spun o ora intruna dar....

Link spre comentariu

intr-un razboi sunt mizerii de ambele parti....asa ca nu are rost sa ne batem noi capul cu astea...ce va pot spune....oricare din cei care erau in KFOR....nu erau fericiti ca erau pe acolo.....iar ce-a fost in kosovo...e pui pe langa ce-i in Iraq
Link spre comentariu

Daca erai in armata si se dadea ordin sa pleci.....unde-o fi.....comentai? :P

o forta combatanta chiar daca este de ocupatie trebuie sa protejeze civili nu sa-i terorizeze si sa le aduca pagube !

iar daca cineva a dat acel ordin in felul acela ar trebui pedepsit !

cat despre experienta de zona de conflict tin sa-ti spun ca a trecut si pe langa urechea mea un glont -doua !

Link spre comentariu

Max...exact asa am mers si noi in Kosovo....ei nu asteapta sa se traga asupra convoiului....asa au ordin sa mearga ...asa merg....sa nu crezi ca-s chiar asa de capul lor :grin:

nu au fost de capul lor nici cand au chinuit si batjocorit oameni aia prin puscariile lor ! nici cand au ucis mi de civili nevinovati nici cand au intrat in Irak cu motivati de kk ! si as putea sa mai spun o ora intruna dar....

Bine ca te abtii! Nu sunt 100% pro american, dar reactiile astea exagerate si lipsite de logica, din partea unora care refuza sa fie obiectivi, deja ma scarbesc... :bleah Atat timp cat suntem mari si tari in fata oglinzii, la baie, vorbim degeaba... Marius incearca sa-ti explice un aspect logic, iar tu-i dai inainte cu texte demne de epoca comunista... :-(

Ordinul e ordin, cand esti soldat! Ai depus un juramant! Ordinul il executi, nu-l judeci sau comentezi! Tu crezi cumva ca toti soldatii nemti erau ticalosi?!!! Asa e peste tot: unde-s interese politice, omul nu mai conteaza. Si, SLAVA DOMNULUI CA AMERICANII SI-AU ASUMAT ROLUL DE JANDARM AL LUMII, SI NU RUSII!

Personal, as merge la fel, fara sa-mi pese prea mult de "copilul" pe care-l compatimesti. Cand se detoneaza cu "n" kile de trotil langa oameni NEVINOVATI, nu mai sunt copii! Sincer, intr-o situatie de genul asta, mai bine il stiu sub rotile Hummer-ului...

Sa dai cu noroi in cineva, sub masca anonimatului, e usor! :bleah

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

SLAVA DOMNULUI CA AMERICANII SI-AU ASUMAT ROLUL DE JANDARM AL LUMII, SI NU RUSII!

Nu as fi atat de sigur de treaba asta - astia doi (americanul si rusul) au cam impartit lumea - si acolo unde si-au marcat teritoriul o fac pe jandarmii. Ai vazut multi americani de la Prut si pana in Kamciatka? Nu, acolo rusii fac ce vor ei - iti amintesc doar cateva denumiri Cecenia, Transnistria, Nagorno-Karabah, Abhazia si multe alte zone cu mai putina fierbere dar cu acelasi control de fier. De ce rusu nu e in Irak? - simplu are de supt petrol de la Baku muuuuuult mai ieftin si linistit.

Slava Domnului intr-adevar ca am fost relocati in teritoriul de influienta american din ala rusesc!!! Ceea ce Basarabia nu a reusit din pacate :? :cry:

Salutare tuturor si scuze pentru offtopic

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Bine ca te abtii! Nu sunt 100% pro american, dar reactiile astea exagerate si lipsite de logica, din partea unora care refuza sa fie obiectivi, deja ma scarbesc... :bleah Atat timp cat suntem mari si tari in fata oglinzii, la baie, vorbim degeaba... Marius incearca sa-ti explice un aspect logic, iar tu-i dai inainte cu texte demne de epoca comunista... :-(

Ordinul e ordin, cand esti soldat! Ai depus un juramant! Ordinul il executi, nu-l judeci sau comentezi! Tu crezi cumva ca toti soldatii nemti erau ticalosi?!!! Asa e peste tot: unde-s interese politice, omul nu mai conteaza. Si, SLAVA DOMNULUI CA AMERICANII SI-AU ASUMAT ROLUL DE JANDARM AL LUMII, SI NU RUSII!

Personal, as merge la fel, fara sa-mi pese prea mult de "copilul" pe care-l compatimesti. Cand se detoneaza cu "n" kile de trotil langa oameni NEVINOVATI, nu mai sunt copii! Sincer, intr-o situatie de genul asta, mai bine il stiu sub rotile Hummer-ului...

Sa dai cu noroi in cineva, sub masca anonimatului, e usor! :bleah

era opinia mea !

nu stiu cata armata ai facut dar se vede ca ai o viziune foarte ingusta asupra lucrurilor reale !(este usor sa fi tare din spatele unei arme in fata unor civili)

daca acel copil era al tau ai fi gandit la fel?daca da atunci este grav daca nu atunci este si mai grav !

uni spun ca-i apuca SCARBA ,eu spun ca le lipseste umanitatea si nu merita sa fie bipezi !au coloana de patrupede !

cu tot respectul ce lam avut pentru tine spun ca gandire mai stramba nu am prea vazut citez "nu mai sunt copii! Sincer, intr-o situatie de genul asta, mai bine il stiu sub rotile Hummer-ului. ""

oare cine le-a furat copilaria?

daca astea sunt sloganuri din epoca comunista atunci prefer sa vina comunismul inapoi nu sa dau dreptate unor "jigodi" fara istorie care calca in picioare 5000 mi de ani de istorie pentru aurul negru !

nu ia chemat nimeni acolo (jandarmi lu peste)si sa nu uitam ca majoritatea sunt acolo pentru bani nu din nevoia de a imparti dreptate !

citez ""Sa dai cu noroi in cineva, sub masca anonimatului, e usor! ""

in cine am dat cu noroi ma rog si despre ce anonimat vorbesti ?

si ma repet cine da un asemenea ordin in cazul prezentat mai sus este demn de curtea martiala !

dar se pare ca uni citesc printre randuri !

cu dezamagire maxima

kato

Link spre comentariu

... era opinia mea !

nu stiu cata armata ai facut dar se vede ca ai o viziune foarte ingusta asupra lucrurilor reale !(este usor sa fi tare din spatele unei arme in fata unor civili)

daca acel copil era al tau ai fi gandit la fel?daca da atunci este grav daca nu atunci este si mai grav !

uni spun ca-i apuca SCARBA ,eu spun ca le lipseste umanitatea si nu merita sa fie bipezi !au coloana de patrupede !

cu tot respectul ce lam avut pentru tine spun ca gandire mai stramba nu am prea vazut citez "nu mai sunt copii! Sincer, intr-o situatie de genul asta, mai bine il stiu sub rotile Hummer-ului. ""

oare cine le-a furat copilaria?

daca astea sunt sloganuri din epoca comunista atunci prefer sa vina comunismul inapoi nu sa dau dreptate unor "jigodi" fara istorie care calca in picioare 5000 mi de ani de istorie pentru aurul negru !

nu ia chemat nimeni acolo (jandarmi lu peste)si sa nu uitam ca majoritatea sunt acolo pentru bani nu din nevoia de a imparti dreptate !

citez ""Sa dai cu noroi in cineva, sub masca anonimatului, e usor! ""

in cine am dat cu noroi ma rog si despre ce anonimat vorbesti ?

si ma repet cine da un asemenea ordin in cazul prezentat mai sus este demn de curtea martiala !

dar se pare ca uni citesc printre randuri !

cu dezamagire maxima

kato

Destula armata, cat sa-inteleg anumite aspecte! Nu am curajul sa bag mana-n foc, ca acolo sunt toti civili, asa cum arata hainele de pe ei! Intra pe ogrish si pe urma sa-mi spui cati "soldati" irakieni ai vazut! In uniforma! Sa-mi spui te rog si cine sta in spatele pustii si se da erou, omorand doar civili lipsiti de aparare!!!

Daca acel copil era al meu... Nu e cazul! Daca ar fi al meu, nu as fi in Hummer! Copilaria... in nici-un caz nu le-au furat-o americanii! Gandirea mea "stramba" - cum iti place s-o cataloghezi - s-ar putea sa ma tina in viata intr-o situatie limita! Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa!

Degeaba ii dai inainte cu coloana vertebrala, umanitate, bipezi, respectul pierdut, etc.! Ura nativa pe care o cultiva musulmanii fata de crestini, are o motivatie serioasa, nu contest acest aspect; dar de aici si pana la terorismul pe care-l practica de la fasa la barba alba, e drum lung... si mai mult ca sigur, nu e vina mea! Probabil, daca eram musulman, as fi vazut copilul ala cu alti ochii. Dar m-am nascut crestin... si nu trebuie sa-mi fac mea culpa din cauza asta!!!

Acolo e vorba de soldati!!! Nu de cel care a dat ordinul, ci de cel care trebuie sa-l execute, indiferent de opinia personala pe care o are!!! Incearca sa intelegi acest aspect, fara sa-i mai dai inainte cu umanismul! Soldatul e soldat si atat! Sentimentalismele te pot ucide! Incearca sa judeci logic, obiectiv, nu din punctul tau de vedere...

Sa nu uitam ca si romanii care au plecat acolo, au plecat tot pentru bani!!! Nu pentru umanitate! Nu suntem cu nimic mai presus ca ei, pentru ai umple de noroi. Suntem chiar mai rai, lipsiti de coloana, de demnitate, de curaj... Ca natie, suntem niste ipocriti care se dau zmei si dau lectii de moralitate unor oameni care au demnitatea si curajul sa-si respecte juramantul depus fata de tara, de a se supune ordinelor - pentru ca sunt soldati si care-si asuma riscul de a muri departe de casa, intr-un razboi care nu-i al lor, ci al comandantilor lor - cei care intr-adevar merita curtea martiala.

Discutii pro si contra americanilor au mai fost aici pe forum si pe celalalt. Daca ai sa citesti posturile mele, ai sa remarci ca nu-i iubesc, dar nici nu simt nevoia sa-i desconsider, sa dau cu noroi doar pentru ca sunt americani. Posturile mele sunt cat se poate de obiective - nu mi-am exprimat ideile preconcepute, ci doar punctul de vedere, argumentat cat mai logic.

Faptele raman fapte. Realitatea are o logica, care nu tine cont de gusturile mele. Deci, corect este s-o expun cat mai obiectiv, sa expun punctul de vedere logic, nu rautatile sau frustrarile personale la adresa lor. Subiectivismul nu-si are locul aici - ori vorbim obiectiv, ori nu mai vorbim!

Respectul fata de mine... Statutul pe care-l am, l-am castigat in primul rand pe cunostintele mele si nu in ultimul rand, pe obiectivitate! Ce ai avut si ce ai pierdut... e problema ta... probabil la fel de subiectiva ca si parerea personala!

Tot respectul! Mihai.

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

SLAVA DOMNULUI CA AMERICANII SI-AU ASUMAT ROLUL DE JANDARM AL LUMII, SI NU RUSII!

Nu as fi atat de sigur de treaba asta - astia doi (americanul si rusul) au cam impartit lumea - si acolo unde si-au marcat teritoriul o fac pe jandarmii. Ai vazut multi americani de la Prut si pana in Kamciatka? Nu, acolo rusii fac ce vor ei - iti amintesc doar cateva denumiri Cecenia, Transnistria, Nagorno-Karabah, Abhazia si multe alte zone cu mai putina fierbere dar cu acelasi control de fier. De ce rusu nu e in Irak? - simplu are de supt petrol de la Baku muuuuuult mai ieftin si linistit.

Slava Domnului intr-adevar ca am fost relocati in teritoriul de influienta american din ala rusesc!!! Ceea ce Basarabia nu a reusit din pacate :? :cry:

Salutare tuturor si scuze pentru offtopic

Adevarat pana la un punct... Zonele de care vorbesti, sunt teritorii din fosta Uniune Sovietica! Exceptand Afganistanul - oare ce-or fi cautat acolo?! - in ce alte parti ale lumii ai mai vazut rusii intervenind?!

Link spre comentariu

Mihai este parerea mea !

dar tu spui ca esti crestin ,ce fel?daca si Isus gandea asa(decat sa planga mama mai bine sa planga masa) ce religie aveam ?

discutia era mult mai complexa si nu era vorba de soldatu Trasca care este un robotel programat pentru a ucide !

chiar si doi caini cand se bat si unul se preda celalalt cedeaza si el !

ce naiba este asa de greu sa fi om inainte de a fi soldat ?

eu continui sa cred ca in filmuletul respectiv era mai mult teribilism decat pericol !

nu am nimic cu americani dar hai sa privim lucrurile asa cum sunt si sa ne punem o intrebare logica ,cine sunt teroristi de fapt ?

daca intra peste tine in casa cineva si te agreseaza si tu ripostezi te numesti terorist ?

lumea araba are legea ei si ar trebui sa fie lasati in pace !

sau ne apucam din nou sa comvertim popoare cu sabia la crestinism si sa construim biserici pe cadavrele celor nevinovati !

mesajele americane la nivel subliminal si intoxicatile media se pare ca fuctioneaza !

cu respect

kato

Link spre comentariu

Zona musteste de conflict.. daca americani erau inteligenti il omorau pe sadam printr-un comando si se retrageau..

acum incearca sa pacifice o zona in care este un conflict intre triburi, clanuri sau religii (siiti, suniti sau ce mai sunt acolo)

e ca in metafora acea cu cani ce se luptau intre ei.. a fost introdus un lup si s-au aliat sa atace lupul..

momentan "lupul" este reprezentat de americani.

daca ei se retrag, razboiul va continua.

si despre terorism..

ok, inteleg sa arunci in aer obiective militare.. sau civile de infrastructura.. prin europa se numeau partizani...

dar cand un civil se arunca in aer intr-o piata sau in autobuz...si afecteaza civili... asta e terorism

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Mai oamenilor.....s-a plecat de la un anumit stil de conducere in trafic aglomerat :grin: ....si uite la ce s-a ajuns

Nu are rost sa ne batem capul daca e corect ce cauta unii si altii ...cu armatele lor in diverse parti ale lumii.....e treaba lor ...si oricum.... noi nu putem schimba acest aspect....asa ca hai sa terminam discutiile pe aceasta tema

Link spre comentariu

Mie imi place America dar chestii de de genul cum a facut cacatul ala de american din accidentul in care a murit Teo Peter cand a intrat ca nemernicu' pe rosu in intersectie? Pe timp de pace , intr-o tara in care nu exista confict. Ala ce ordine avea?

Pe americanii care ajung in asemenea situatia ii caracterizeaza TERIBILISMUL. In armata americana , la ora actuala sunt tot felul de looseri care nu sunt in stare de altceva. Si cand ajung intr-un loc unde au mana libera , isi fac de cap.

Link spre comentariu

Max.....fiecare natie isi are idiotii ei.....e adevarat ala care l-a omorat pe Teo Peter e unul dintre ei ...exact ca ai nostri smecheri de pe afara....sa nu uitam ca acolo e razboi...si se aplica alte legi...inclusiv cele de circulatie :grin:

Ca ce cauta pe acolo Uncle Sam with Humvee....asta nu ne priveste pe noi....ca oricum nu putem schimba nimic......

pe tema prezentei americane in diverse puncte de pe glob ...se poate discuta mult si bine.....putand transforma clubul 4x4 in club de comentarii....politice :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare