vitalies Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Zonele de care vorbesti, sunt teritorii din fosta Uniune Sovietica! aceste teritorii reprezinta o buna parte din Europa si Asia - astea sunt locuri unde intervin direct. Sum control indirect mai au o jumatate de lume - exemple: China, Mongolia, Cuba, o parte din tarile din America Latina, Cateva tari Arabe - de ex Iranul - de ce crezi ca sunt atat de coiosi?! de ce Americanii nu s-au bagat inca acolo?! Nici americanii nu sunt bagati fatis in teritoriile bagate sub infuienta lor. Stai linistit - Ursu grizli si Ursul rus au impartit lumea. Sa nu crezi ca Ivan e atat de slabit pe cat pare - altfel il mancau Americanii demult. Nu frate - americosii au inteles pericolul ce vine din est si au preferat sa se impace si sa imparta tortul (lumea) cu ei. Afganistanul este acel buboi pe nasul marilor puteri pe care ei nu-l pot stoarce. Nici o putere din lume nu a reusit sa tina sub ocupatie Afganistanul de cand acesta exista din doua motive: afganii se accepta mai degraba morti decat ocupati - si 2 - natura terenului de acolo. Orice armata s-ar avantura in acei munti fie piere fie nu gaseste nimic acolo. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Deci politica-i o curva. Va certati degeaba, meschinarie va exista mereu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Bravo RED......asta-i esentza.....in rest vorbe goale :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Deci politica-i o curva. Va certati degeaba, meschinarie va exista mereu. Redule cine se certa ? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Deci politica-i o curva. Va certati degeaba, meschinarie va exista mereu. Redule cine se certa ? subscriu - nu se cearta nimeni, e o polemica dar e departe de cearta. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Mihai este parerea mea ! dar tu spui ca esti crestin ,ce fel?daca si Isus gandea asa(decat sa planga mama mai bine sa planga masa) ce religie aveam ? discutia era mult mai complexa si nu era vorba de soldatu Trasca care este un robotel programat pentru a ucide ! chiar si doi caini cand se bat si unul se preda celalalt cedeaza si el ! ce naiba este asa de greu sa fi om inainte de a fi soldat ? eu continui sa cred ca in filmuletul respectiv era mai mult teribilism decat pericol ! nu am nimic cu americani dar hai sa privim lucrurile asa cum sunt si sa ne punem o intrebare logica ,cine sunt teroristi de fapt ? daca intra peste tine in casa cineva si te agreseaza si tu ripostezi te numesti terorist ? lumea araba are legea ei si ar trebui sa fie lasati in pace ! sau ne apucam din nou sa comvertim popoare cu sabia la crestinism si sa construim biserici pe cadavrele celor nevinovati ! mesajele americane la nivel subliminal si intoxicatile media se pare ca fuctioneaza ! cu respect kato Eugen, sunt ortodox, dar trebuie sa recunosc ca am mari semne de intrebare fata de Isus si de ceea ce s-a intamplat atunci... si ma intreb: de fapt ce religie avem?! Care e adevarul despre Isus si despre crestinism; de ce s-a propovaduit aceasta religie cu crucea intr-o mana si cu sabia in cealalta?! De ce biserica propovaduieste credinta in Dumnezeu prin minciuna?! De ce... Si intrebarile pot continua la nesfarsit... Cat despre americani... e clar ca parerile vor ramane impartite... Redscarlet... asa e: politica e o curva... dar intre mine si kato nu e cearta! Doar un schimb de pareri, e adevarat, mai dur, dar nu cearta! Parerea mea! Cu respect! Mihai. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 :h5 http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg ... re=related Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Eugen, sunt ortodox, dar trebuie sa recunosc ca am mari semne de intrebare fata de Isus si de ceea ce s-a intamplat atunci... si ma intreb: de fapt ce religie avem?! Care e adevarul despre Isus si despre crestinism; de ce s-a propovaduit aceasta religie cu crucea intr-o mana si cu sabia in cealalta?! De ce biserica propovaduieste credinta in Dumnezeu prin minciuna?! De ce... Si intrebarile pot continua la nesfarsit... Cat despre americani... e clar ca parerile vor ramane impartite... Redscarlet... asa e: politica e o curva... dar intre mine si kato nu e cearta! Doar un schimb de pareri, e adevarat, mai dur, dar nu cearta! Parerea mea! Cu respect! Mihai. Mihai asta este o discutie tare care trebuie purtata in fata unui foc si in prezenta unei sticle cu palinca ! :cort :2dr cat despre cearta fiti seriosi doar nu suntem femei ! cu respect Eugen alias Kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Veteranii care se intorc din Irak sufera de afectiuni psihice Numerosi soldati americani reveniti din Irak se confrunta cu diverse probleme psihice, cel mai des intalnindu-se depresiile de lunga durata. Un studiu al Pentagonului, publicat in gazeta Asociatiei Medicale Americane, a aratat ca o multumie de soldati intorsi in tara din Irak sufera de traume emotionale cauzate de trairile de pe front. Acestea duc la depresii indelungate, consum de alcool si certuri violente cu cei apropiati. Studiu mai arata ca 40% din soldatii Garzii Nationale sunt afectati de conflictele din Irak si Afganistan, iar 20% din numarul total al efectivelor americane au aceeasi problema. O alta cauza importanta este ineficienta conducerii armatei americane de a rezolva problema alcoolului, care pentru multi soldati a devenit o sursa de scapare de stres. Studiul efectual pe 90.000 de soldati a aratat ca 7.000 dintre ei au recunosct ca au probleme cu alcoolul, dar doar 27 au dorit sa participe la un program de reabilitare. Veteranii, precum si unii membri ai Congresului, au criticat dur administratia Bush pentru lipsa de reactie in ajutorarea soldatilor activi cu probleme, cat si a veteranilor care inca resimt efectele razboiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 parca aceleasi manifestari le aveau si cand au venit din Vietnam....se pare ca si lupta asta va fi pierduta tot pe mana politicienilor :bleah ....ca multe altele dea lungul istoriei de altfel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 ca mi-am adus aminte.....asta-i rubrica de camioane si nu de politica asa ca....gata :grin: :grin: :grin: ca de nu inchid topicu :P MAX....daca mai continua lumea ...fa o rubrica noua....Politica in lume :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Nice view! 8) :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Foarte fain....cu asta sa faci o parcare laterala ....cu spatele :P Dar ptr asta trebuie sa mergi pana in Australia :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Am trimis link-ul unor "colegi" ... din petrom. Sa le dau idei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 RED trimite-l si la AND....sa faca drumuri si parcari ptr el :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 arata ciudat.. foarte ciudat ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 E pe baza sasiului de UNIMOG, dar are tractiune doar pe axa fata, "axa" spate este portoare, iar partea din spate a sasiului are forma aceea pentru a cara si a putea lucra cu role de cablu, sau alte echipamente, care se pot incadra intre rotile spate. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Re: Aproape totul despre camioane... acrobatii cu monstruleti :grin: http://www.youtube.com/watch?v=zPMXybE5Q-E&feature=related Editat Februarie 26, 2010 de MagnuM zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Aproape totul despre camioane... Impresionante! Vreau si eu unul! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Re: Aproape totul despre camioane... da' unu d'asta? Editat Februarie 26, 2010 de MagnuM zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Aproape totul despre camioane... Scania......alt film..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 (editat) Re: Aproape totul despre camioane... C? veni vorba de Scania, se poate? http://www.youtube.com/watch?v=AOrr4qMWWOs Editat Februarie 26, 2010 de MagnuM Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 (editat) Re: Aproape totul despre camioane... C? veni vorba de Scania, se poate? http://www.youtube.com/watch?v=AOrr4qMWWOs Ce tare-i faza de la minutul 6.25..... :ha: :ha: :ha: Editat Februarie 26, 2010 de MagnuM Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Aproape totul despre camioane... Alo doamna, ?sta calc?... DE TOT! :ha: :ha: :ha: Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Aproape totul despre camioane... Super Mega masini :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate