Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O intrebare va rog pentru anvelope rEsapate ??

TyH_vl

Postări Recomandate

Imi puteti spune daca dimensiunea 235/75/15 profil Simex reesapat (insa turbo) este la fel cu 31/10.5/15 Silverstone (profil Simex) ... la fel ca dimensiune,inaltime,etc .... doarece multi zic ca ar fi ... !!!!!

multumesc ... astept pareri :h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O intrebare va rog pentru anvelope reesapate ??

Merci .... dar calculatorul stie ca sunt reesapate ??? :h5... multi zic ca ar fi ceva de genu 30'' si un pik ... ca ar fi 31'' ... pentru asta cer niste pareri da la cei care cunosc mai bine ..

Multam ...:h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Nu stie...da-l-n .....l-am pus sa-l fac de ras.....:ha:

Acuma serios....cred ca trebuie masurat cu ruleta si comparat....

si masuratoarea va spune acelasi lucru precum calculatorul...

eu am pe masina Insa Turbo Special Trak, inteleg ca sunt resapate, si masuratoarea cu ruleta bate cu calculul... am facut aceasta comparatie pt. ca mi-am pus aceeasi intrebare.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

aveam un set de discovery cooper 31/10.5/15, le-am pus langa reesapate simex 235/75/15. Simexuri-le erau cat 31-urile poate putin, putin si mai mari, tinand cont uzura celor pe 31. Eu unul nu m-as baza pe calculatoare ca nu prea sunt relevante cand e vorba de cauciucuri reesapate. Simexurile reesapate pe langa niste AT-uri tot de 235/75/15 erau uriase.

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Si daca pe o carcasa mai mica, torni cauciuc peste mai mult, depasesti dimensiunile initiale.

Deci raspunsul este si da si nu. In sensul ca sunt mai mari decat standardul, in functie de producator depinde cu cat mai mari. Dar nu sunt exact chiar fix cat 31 normal, ci pe la un 30, 30 si ceva.

Link spre comentariu

teoretic ,daca cauciucul este 31x10,5x15 atunci ar trebui sa aiba diametrul de 78,74 cm,dar Silverstone nu respecta aceste diametre,spre exemplu Silverstone 31x10,5x15 are 77 cm diametru deci cu 1,74 cm mai mic decat standardul,la marimi mai mari 33 si 35 diferenta este mai mare,asta la cauciucurile Silverstone 117 Extrem,la ceilalti producatori nu stiu

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

mi am luat eu de o sapt 235/75/15 insa turbo profil simex

calculatorul zice ca ar fi un pic mai mici de 29"

ruleta ar zice ca sunt un pic mia mari de 29"

da in niciun caz aproape de 31 ......

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

Am si eu 235/75 R15 Special Track de la INSA TURBO si ca dimensiune reala eu zic ca s-ar incadra undeva la 240 / 80 R15 , fata de gumele de strada 235/75 R15 sunt putin mai late dar mult mai inalte.

Link spre comentariu

in prezent am 235/75/15 profil Simex TZ Gomme .. dar as vrea sa le schimb cu 31'/10.5/15 Silverstone ...cred ca diferenta de greutate e mai buna la Silverstone clar ... dar ma intereseaza sa fie si un pik mai mare decat 235 ...

:tk

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Depinde si de unde pina unde masori. Am auzit ca varianta corecta ar fi sa masori doar carcasa fara stratul de uzura (crampoane).

Silverstonele este ceva mai mic decit scrie pe ele. Cind eram tinar, ma pasiona si pe mine trasul prin noroaie. Am vrut sa iau silverstone 33/10,5/15. Furnizorul, om de calitate, mi-a atras atentia ca pe masurate nu ajung la 32 cu tot cu crampoane. Nu le-am mai luat.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Imi puteti spune daca dimensiunea 235/75/15 profil Simex reesapat (insa turbo) este la fel cu 31/10.5/15 Silverstone (profil Simex) ... la fel ca dimensiune,inaltime,etc .... doarece multi zic ca ar fi ... !!!!!

multumesc ... astept pareri :h5

Conform calculatorului 235/75/15 = 29/9,5/15 (http://www.dakota-truck.net/TIRECALC/tirecalc.html) dar find vorba de o anvelopa reesapata unde nu nu todeauna marimea scrisa pe carcasa corespunde cu realitatea.

cel mai bine e sa masori diametru exterior al anvelopei. Un silverstone 31 are un diametru de 781mm.

Link spre comentariu

Conform calculatorului 235/75/15 = 29/9,5/15 (http://www.dakota-truck.net/TIRECALC/tirecalc.html) dar find vorba de o anvelopa reesapata unde nu nu todeauna marimea scrisa pe carcasa corespunde cu realitatea.

cel mai bine e sa masori diametru exterior al anvelopei. Un silverstone 31 are un diametru de 781mm.

Am primit PM-u de la tine ... o sa iti dau un tel clar .... spune mi te rog ... silverstone 31 are un diametru de 781mm , dar latimea si inaltimea mi le spui te rog ???

Merci :h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ai dreptate. Masura este la nivelul carcasei fara crampoane. Deoarece la cele reesapate se toarna un strat suplimentar e logic ca acestea sa fie over standard. In esenta cauciucul are dimensiunile la nivelul stratului de baza (fara crampoane) si nu se masoara montat pe auto, ci la raft. Pot exista mici diferente +/_ 10%

Depinde si de unde pina unde masori. Am auzit ca varianta corecta ar fi sa masori doar carcasa fara stratul de uzura (crampoane).

Silverstonele este ceva mai mic decit scrie pe ele. Cind eram tinar, ma pasiona si pe mine trasul prin noroaie. Am vrut sa iau silverstone 33/10,5/15. Furnizorul, om de calitate, mi-a atras atentia ca pe masurate nu ajung la 32 cu tot cu crampoane. Nu le-am mai luat.

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare