sorin dulugea Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 :hlciao mi-am luat un mitsubisi pahero 2,8 ,cutie automata, si am observat ca atunci cand incerc sa merg in marsalier cand raman inpotmolit, masina nu are forta... cineva mi-a zis ca e de la cutia de viteze...si tre schimbat uleiul! help! I wish I had a nickel for every time I saw a jeep winching out another "off-road vehicle" Do not panic..! CHAOS has its order…!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: probleme la cutia de viteze? N-ai un buton micut prin bord, care-i apasat si scrie pe el ESP ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: probleme la cutia de viteze? se poate si ESP-ul , dar daca merge bine ,in forta in restul vitezelor, atunci nu este de la ulei pentru ca foloseste acelasi ulei. Pot fi discurile de marsarier, iar asta inseamna kit nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate