pytyx Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 salut fratilor am si io o intrebare, stie careva pe cineva care poate sa imi indrepte si mie o bara ARB Sahara? nu e stramba rau e ondulat un pic la proiectorul stanga si un pic torsionata sa zic,....... am comandat alta dar e pacat de cei 1700 euroi poate mai pot sa o refolosec sau poate va trebuie la vreunu care aveti Hilux astept un raspuns sau mai multe daca se poate. :hl:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: bara ARB Pune niste poze cu ea sa vada ochiu` la experti....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: bara ARB salut fratilor am si io o intrebare, stie careva pe cineva care poate sa imi indrepte si mie o bara ARB Sahara? nu e stramba rau e ondulat un pic la proiectorul stanga si un pic torsionata sa zic,....... am comandat alta dar e pacat de cei 1700 euroi poate mai pot sa o refolosec sau poate va trebuie la vreunu care aveti Hilux astept un raspuns sau mai multe daca se poate. :hl:tk Eu ti-o pot repara, inclusiv cu vopsire electrostatica ca in fabrica dar asta inseamna ca trebuie sa o trimiti pana la Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pytyx Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 (editat) Re: bara ARB Pune niste poze cu ea sa vada ochiu` la experti....:wink: Poze cu ea lovita nu am , va dati seama k nu ma mandresc cu asta si nu prea as mai vrea sa o am si ca amintire, coltul din stanga e lovit inclusiv tamponul de cauciuc, hai ki-am facut si o poza...doua.... Editat Aprilie 15, 2010 de pytyx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pytyx Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: bara ARB Poze cu ea lovita nu am , va dati seama k nu ma mandresc cu asta si nu prea as mai vrea sa o am si ca amintire, coltul din stanga e lovit inclusiv tamponul de cauciuc, hai ki-am facut si o poza...doua.... ce ziceti iesce la ciocan :dr3? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: bara ARB Iese sigur, eu am indreptat-o pe a mea care era lovita mai rau si facuta elice, flapsul din stanga era mai sus cu 15 cm la mine fata de cel din dreapta. A fost putina chinuiala cu prese, cadre si alte inginerii dar a iesit... 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate