Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bara ARB - se poate indrepta ?

pytyx

Postări Recomandate

salut fratilor am si io o intrebare, stie careva pe cineva care poate sa imi indrepte si mie o bara ARB Sahara? nu e stramba rau e ondulat un pic la proiectorul stanga si un pic torsionata sa zic,....... am comandat alta dar e pacat de cei 1700 euroi poate mai pot sa o refolosec sau poate va trebuie la vreunu care aveti Hilux

astept un raspuns sau mai multe daca se poate. :hl:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bara ARB

salut fratilor am si io o intrebare, stie careva pe cineva care poate sa imi indrepte si mie o bara ARB Sahara? nu e stramba rau e ondulat un pic la proiectorul stanga si un pic torsionata sa zic,....... am comandat alta dar e pacat de cei 1700 euroi poate mai pot sa o refolosec sau poate va trebuie la vreunu care aveti Hilux

astept un raspuns sau mai multe daca se poate. :hl:tk

Eu ti-o pot repara, inclusiv cu vopsire electrostatica ca in fabrica dar asta inseamna ca trebuie sa o trimiti pana la Baia Mare.

Link spre comentariu

Pune niste poze cu ea sa vada ochiu` la experti....:wink:

Poze cu ea lovita nu am , va dati seama k nu ma mandresc cu asta si nu prea as mai vrea sa o am si ca amintire, coltul din stanga e lovit inclusiv tamponul de cauciuc,

hai ki-am facut si o poza...doua....

Editat de pytyx
Link spre comentariu

Poze cu ea lovita nu am , va dati seama k nu ma mandresc cu asta si nu prea as mai vrea sa o am si ca amintire, coltul din stanga e lovit inclusiv tamponul de cauciuc,

hai ki-am facut si o poza...doua....

ce ziceti iesce la ciocan :dr3?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare