Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In sfarsit, se infinteaza CLUB4x4

Max

Postări Recomandate

A venit si momentul in care infintarea Clubului a devenit o necesitate.

Ca operatiune pemergatoare, am infiintat Asociatia Sportiva "4x4" sub numele careia am desfacsurat ultimele actiuni.

Intre timp am inceput demersurile infintarii Clubului Sportiv "CLUB4x4" Romania.

Am facut rezervarea de denumire. Acum este in lucru statutul acestui club iar in scurt timp acesta va va fi prezentat. Dupa prezentarea lui, vom stabili cine vor fi MEMBRI FONDATORI. In momentul in care Clubul va fi infintat, va asteptam sa va inscrieti in acest club.

1. Scopul si obiectivele Clubului Spotiv "Club4x4"

: sprijinirea si promovarea fenomenului Offroad

: organizarea activitatilor noastre intr-un cadru legal

: organizarea de intalniri ale membrilor clubului si a forumului, competitii, spectacole, actiuni umanitare etc...

: sprijinirea si sponsorizarea membrilor Clubului care participa in numele Clubului, la competitii de gen in tara si in strainatate.

Si altele care nu imi vin acum in minte.

Membrii Clubului au si niste obligatii:

: sa plateasca o cotizatie anuala care va fi stabilita,

: sa utilizeze insemnele Clubului

: sa aiba o conduita de bun simt fata de ceilalti membri si fata de fenomenul offroad in general

: sa respecte hotararile Clubului.

: alte obligatii

Beneficiile membrilor Clubului:

: reduceri la taxele de participare la intalnirile sau competitiile organizate de Club4x4

: reduceri de pret la produsele promotionale

: sprijinire si sponsorizare din partea Clubului la competitiile la care participa.

: vom deschide si un magazin virtual cu piese si accesorii specifice activitatii noastre. legat de acest forum, in care membri lui beneficiaza de discount-uri

: alte facilitati

Voi reveni cu amanunte...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:h5

La Multi Ani!

Ceva intentii de combatere a unor aberatii "legislative"... gen "taxe si impozite auto"?!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

:h5

La Multi Ani!

Ceva intentii de combatere a unor aberatii "legislative"... gen "taxe si impozite auto"?!

Bineinteles, ca sunt "fan" al unor asemenea actiuni. :grin:

Link spre comentariu

Ce doresc sa va mai spun este faptul ca infintarea clubului poate sa dureze pana la 2-3 luni. E si in functie de cum ne organizam noi, cum stabilim membri fondatori etc...

Dar important e ca suntem pe drumul cel bun. :grin:

Link spre comentariu

Deci daca am inteles eu bine se naste un club. Bun pina aici este bine dar..............botezul cind il facem ?

Nas cine o sa fie ?

Masa si dansul cine le da ?

Oricum eu raspund prezent de pe acum.

Nu mi-a ramas decit sa-mi cumpar o masina de concurs. Ok .............cred ca se poate rezolva...........deoarece vom fi un club si atunci se schimba "foaia".

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Maxule cine face statutul? Esti multumit de actuala sigla? Ai inregistrat-o la OSIM :lol:

La ce forma juridica te-ai gandit: asociatie, societate, organizatie?

Daca pot sa ajut cu ceva spune-mi ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Maxule cine face statutul? Esti multumit de actuala sigla? Ai inregistrat-o la OSIM :lol:

La ce forma juridica te-ai gandit: asociatie, societate, organizatie?

Daca pot sa ajut cu ceva spune-mi ...

1. Statutul e in lucru. Il face jurista mea impreuna cu sotia mea.

2. Sincer sa fiu sunt multumit de sigla.

3. Dupa ce va fi gata Clubul, incepem si demersurile de inregistrare a denumirii si a siglei la OSIM. Se ocupa sotia mea de asta , ea tocmai ce urmeaza sa isi dea licenta in drept exact in domeniul drepturilor de autor.

4. Asociatia sportiva este deja constituita dar are niste limitari inceea ce priveste activitatea ei. De aceea am dat drumul Clubului Sportiv.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Din câte-mi amintesc eu din legislaţie, nu e nici una. "Asociaţie" e denumirea oficială (aşa cum apare în lege) iar "club" şi altele sunt denumirile comerciale dacă se poate spune aşa.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator jimny8

pentru ca nu am gasit pe altundeva prin forum un loc mai bun pentru intrebarea urmatoare (sau poate nu am cautat cum trebuie):

- cum poate deveni cineva membru al clubului? "cineva" fiind io, evident... tre sa am masina de concurs? cat e cotizatia? ce "alte obligatii" mai sunt? formulare de completat, xerox la buletin, ceva?...

si se pot gasi undeva date concrete despre clubul 4x4? eventual lista celor inscrisi... pun si io intrebarile care imi vin rapid in cap, fara sa le gandesc. de cand am revenit in bucurestiul asta troienit, mi s-a blocat mintea :P

Link spre comentariu

pentru ca nu am gasit pe altundeva prin forum un loc mai bun pentru intrebarea urmatoare (sau poate nu am cautat cum trebuie):

- cum poate deveni cineva membru al clubului? "cineva" fiind io, evident... tre sa am masina de concurs? cat e cotizatia? ce "alte obligatii" mai sunt? formulare de completat, xerox la buletin, ceva?...

si se pot gasi undeva date concrete despre clubul 4x4? eventual lista celor inscrisi... pun si io intrebarile care imi vin rapid in cap, fara sa le gandesc. de cand am revenit in bucurestiul asta troienit, mi s-a blocat mintea :P

Inca nu s-a finalizat infiintarea Clubului pentru ca , datorita birocratiei din Romania, asteptam un act necesar pentru continuarea formalitatilor. Asteptam acest act de peste 65 de zile.

Inca nu am stabilit criteriile de inscriere in Club dar , la momentul potrivit, vor fi afisate aici pe forum. Impreuna cu statutul Clubului.

Cum e normal, viitorii membri vor avea avantaje si obligatii. Dar vom detalia discutiile in momentul cand infiintarea CLUB4x4 va fi finalizata.

Link spre comentariu

Dar vom detalia discutiile in momentul cand infiintarea CLUB4x4 va fi finalizata.

Sa dea Domnul sa fie cat mai repede !!! :h5 :grin: :grin: :grin:

Din proprie experienta spun ca avem legislatie si norme de aplicare in Romania super ok. Problema e cu punerea lor in practica.

Oricum, sentimentul pe care il simti uneori e cel putin... frustrant. :P Cand am demarat actiunea de infiintare a Fundatiei (cam aceleasi proceduri juridice ca si pentru club) ziceam ca va dura cam... 1 luna. Ei bine, ce ziceti de 3? Si toate astea, cu legea "in brate"...

Partea buna e ca, pana la urma se rezolva toate si... abia astept un :c cu multi, multi, multi si "de viata" membri ! :bean

Link spre comentariu

Vizitator jimny8
cine nu stie sa bea,nu e primit.

:hm nu stiam io ce imi lipseste din bagaj cand am plecat de acasa!!!! lasa ca imi fac stocul de palinca de pasti :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare