Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Vitara

mauriciosibiu

Postări Recomandate

Salutare si bine v-am gasit.

As dori sa cumpar un Vitara, insa am si eu niste mici nelamuriri.

1. Ati recomanda un Vitara pt un incepator? Adica eu doar cam pe luna viitoare ma apuc de scoala de soferi... ca inca nu am varsta legala sa spun mai exact.

2. Din ce an trebuie sa fie, ca sa poata fi inclusa in norma de poluare Euro2? Pt ca taxa pe E1 ar fi prea mult prea mare.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie Vitara

Salut.Recomand Vitara pentru oricine mai ales pentru un tanar.Am avut si eu si e o masina usor de condus, micuta si frumoasa.

E2 ies de pe sfarsitul anului 1994, mai ales cele 16v.Cu o copie de pe cartea de identitate poti sa afli in max 24 ore exact norma de poluare de la RAR platind doar o taxa de consultare.

Bafta multa.

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

1. Vitara poate fi condusa de un incepator si e chiar bine ca te-ai gandit la ea pt inceput. Mai apoi, tinand cont de viteza cu care creste generatia tanara, poti sa o si modifici ca sa te dai cu ea pe alaturi de drumuri...:grin: O Vitara SWB, 1,6 16V e tocmai buna, da poti opta si pentru 1,6 8V.

2. Referitor la norma Euro 2, cel mai sigur e sa te orientezi catre un an de fabricatie dupa 1995, insa cu specificarea ca, inainte de a lua masina, fa o copie a actelor, mergi cu hartia la RAR, si ei iti vor spune in ce norma te incadrezi. Daca taxa va fi prea mare, si masinuta ti s-a lipit de suflet, nu uita de prietenii nostri din Bulgaria...

...Poate nu am vazut bine, dar nu ti-am vazut prezentarea...

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

o recomand pt totii...

cauta pe cineva si da o tura si ai sa vezi k nu o sa te mai saturi de vitara

...

Invata regulile, apoi incalca vreo cateva.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare