sierrafery Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Hai noroc fratilor. Am cumparat piesa TAY 100060(cea din titlu) in vederea schimbarii. Avand in vedere ca nu am gasit mai multe coduri sau alternative am presupus ca nu are cum sa nu fie buna. Dpdv mecanic nici o problema dar cand sa conectez firul de la senzorul ABS....surpriza....la astea noi sunt mai scurte si nu ajung pana unde trebuie. Cele vechi intra undeva sub bord(ma gandesc direct in SLABS ECU) fara sa vad vreo mufa ceva. Ceva idei sau opinii in speta de fata? Bine-nteles ca nu am stat cu masina desfacuta si le-am conectat pe cele vechi la hub-urile noi dar totusi sunt intrigat si nu inteleg faza.:fr2 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza ezakt asa am facut si eu, am schimbat aceeasi piesa si am patit la fel. nu m-am lasat intrigat prea mult, am folosit niste mufe nefolosite de pe contra aripa interioara care nu stiu de la ce-or fi fost (ACE?) si le-am prelungit/conectat. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza ezakt asa am facut si eu, am schimbat aceeasi piesa si am patit la fel. nu m-am lasat intrigat prea mult, am folosit niste mufe nefolosite de pe contra aripa interioara care nu stiu de la ce-or fi fost (ACE?) si le-am prelungit/conectat. Daca tai firele alea, au culori sau nu conteaza cum le legi? ( presupun ca sunt numai doua fire ca senzoru ala daca nu ma insel e un fel de solenoid) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Daca tai firele alea, au culori sau nu conteaza cum le legi? ( presupun ca sunt numai doua fire ca senzoru ala daca nu ma insel e un fel de solenoid) ideea e ca mai exista probabil un model care are firele cu mufe direct pina in calculator. dupa cum bine ai zis, in acest caz nu conteaza cum le legi. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Senzorul de spate are firul mai scurt, mufa de conectare fiind pe sasiu, iar la fata e mai lung, mufa e parca pe aripa interioara.Trebuie specificat probabil daca vrei de fata sau spate. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 18, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Cum am mai spus si se si poate vedea http://www.paddockspares.com/pp/DISCOVERY_2_%281998-2004%29/Axle/Front_Hub_-_including_wheel_bearing_and_ABS_sensor.html nu exista alternative, cel putin nu aici, cand am facut comanda le-am trimis si seria de sasiu la observatii ca sa fiu sigur si au si confirmat, ulterior le-am mai trimis un mail si au zis ca asta-i piesa si sa ma uit mai bine.......credeti-ma m-am uitat si am sapat adanc.....exista locul pe sasiu pentru mufe exact ca-n pozele din RAVE si mufe din parti.....firele de senzor ABS se duc sub bord asa cum am spus si prima data......mai departe nu m-am mai complicat si am folosit senzorii vechi. Daca se va dovedi ca astia au vreo prblema am sa mufez firele si-i pun pe aia noi.:dr3 mai mult pe mine nu ma duce capul:e NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Uite diferentele, http://cgi.ebay.co.uk/LAND-ROVER-DISCOVERY-2-TD5-V8-REAR-ABS-SENSOR-NEW_W0QQitemZ260584945505QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3cac12b761 asta e senzorul de spate,cu firul mai scurt. Aici ai senzorul de fata,http://cgi.ebay.co.uk/LAND-ROVER-DISCOVERY-2-TD5-V8-FRONT-ABS-SENSOR-NEW_W0QQitemZ260584945186QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3cac12b622 , cu firul mai lung . Daca le-ai spus ca vrei butucul si senzorul pentru fata, e vina lor .Seria de sasiu e doar pentru tipul masinii nu si pentru a alege intre fata si spate. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 18, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Senzorul de spate are firul mai scurt, mufa de conectare fiind pe sasiu, iar la fata e mai lung, mufa e parca pe aripa interioara.Trebuie specificat probabil daca vrei de fata sau spate. Problema mea era ca nu are in fata deloc mufele alea, sunt si pozate in RAVE unde tre sa fie, daca erau la locul lor mi-ar fi ajuns numai bine firul de la senzor.......e numai locul de prindere al mufelor iar firele de la senzorii vechi intra in bord prin niste gaurele pe unde nu ar incapea oricum mufa de la senzor chiar daca ar fi firul mai lung......asta-i baiul NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Senzorul original de pe masina era cu mufa la roata, cu cablu de cca 1m si arata ca in poza asta, mai putin capacelele de protectie. De la sfarsitul lui 2004, pentru eliminarea potentialelor defecte cauzate de mufa (patrunderea apei, oxidare, bla-bla), s-a introdus sensorul in configuratia actuala, fara mufa, cu cablu de vreo 3 metri jumate care se conecteaza direct la SLABS si care arata ca in pozele astea. Gasesti toata povestea, inclusiv traseul si modul de conectare al noului tip de senzor, intr-un buletin LR. Daca ce ai primit tu nu are decat vreun metru si ceva si nu ajunge decat pana la locul unde e mufa de langa roata atunci nu-i in regula. Cineva a facut economie de fir fara sa stie care-i treaba. Acum e prea tarziu sa trimiti hub-ul inapoi pt. ca ai umblat la el (ai inlocuit senzorul). Insa daca are peste 3m e ok. Daca-i prea scurt, nu-i asa mare bai, se poate prelungi sau innadi. Cositorit si protejat cu tub constrictor cu polietilena la interior va merge fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Nu degeaba v-am intrebat daca aveti probleme cu furnizorii din UK. Eu am schimbat tot TAY100060 pentru dreapta fata. Doar l-am schimbat, altceva nu a trebuit sa fac. Cam asa arata cel vechi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Da, ce am luat eu era asa http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=290423181389, chestia e ca am facut o comanda mai mare de la paddock si am luat de la ei si huburile.......... care la ei sunt dotate din start cu senzorii aia scurti ...........care ajung doar pana la locurile alea de mufe...... care la mine nu exista(C0516 si C0517 in RAVE).........mai mare problema sa nu am niciodata si aunci voi fi multumit:tk NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Wheel hub cu senzor ABS Disco 2 - surpriza Masina din fabrica a venit cu senzori cu mufe pe contra aripa. Update-ul l-a facut cineva inainte sa cumperi masina (buletinul LR ii din 2005). Cel care putea descoperi ca are senzor cu fir lung ii sierrafery inainte sa comande Nu cred ca vei gasi wheel hub cu senzor fir lung numai daca faci comanda expres pentru asta. Daca-i prea scurt, nu-i asa mare bai, se poate prelungi sau innadi. Cositorit si protejat cu tub constrictor cu polietilena la interior va merge fara probleme. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate