Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara ca masina de zi cu zi

Vizitator SaBeR

Postări Recomandate

Vizitator SaBeR

Sa traiti!

Probabil ca nu sunt in locul care trebuie, nu sunt un off-road'er adevarat dar din cat am cautat pe google aceasta este cam singura comunitate care ma poate ajuta.

"Problema" mea este urmatoarea:

In octombrie termin leasingul la masina si vreau sa o schimb(un renault modus.... nu radeti, am multe amintiri placute cu ea-a fost prima mea masina).

De cateva luni tot caut idei de masini, ce as putea sa iau la cei 6000eur care o sa ii iau pe modusica.

Am avut multe tentatii, de la bmw serie3, la renault laguna, mazda 6, etc. Acu' vreo 2 saptamani am vazut un Vitara cabrio pe strada iar senzatia pe care mi'a dat'o masina aceea m'a facut sa uit imediat de bmw'uri, audi'uri, etc.

E micuta(ador masinile mici), in oras nu as avea probleme prea mari cu parcatu, e 4wd, la munte/teren accidentat nu o sa fie probleme(am prins gustul mersului prin padure mergand cu land roverul unui prieten), si e cabrio.... sincer nu vad nici o alta masina care sa fie mai la locul ei pe o plaja abandonata de pe langa vama.

Desi pe hartie e masina mea ideala totusi este destul de veche.

Intrebarea mea este daca pot sa folosesc un Vitara zilnic, daca pot sa il iau la un drum lung(in afara tarii), etc.... fara sa se strice odata pe luna sau sa fiu nevoit sa bag mii de eur in reparatii majore?

Ce ziceti?

Ah da, cam asta as vrea sa fie masinuta:

http://anunt.auto.ro/suzuki-vitara/393554.html#picture

PS: pare rau daca motivele pt care vreau aceasta masina vi se par superficiale, dar in alta parte nu am gasit pe cine sa intreb

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vitara ca masina de zi cu zi

Da. Doar asigura-te ca iei o masina buna dpdv tehnic. Si tabla sa nu fie facuta cu ziare.

Mecanica la Vitara este simpla si robusta, piesele sunt ieftine si accesibile.

Zgomotul interior la soft top poate fi suparator. De asemenea, un soft top poate fi taiat oricand.

Bafta!

Link spre comentariu

e o masina super, mecanica buna, buna pentru toate cele prezentate de tine, mai putin drumuri lungi inafara tarii (e o parare personala), in rest faci cu ea mai multe decat cu orice alta masina.

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

Vizitator SaBeR

versiuni

din cate am vazut, vitara a fost produs in doua generatii.

pe mine ma inttereseaza un JLX modelul mai vechi(ca cel din linkul din primul post), acesta cu ce motorizari vine, 1600 cu sau fara injectie? care este recomandat?

si ca idee consumul in jur de ce valori are?

va multumesc de rabdare!!:tk:cl

Link spre comentariu

salut.Pentru informarea ta: A mea Vitara este 1.6 16V '95, si consumul de zi cu zi in oras este 10% (cu anvelope de 255).Este Ok sa o folosesti ca masina de zi cu zi, fara pretentii de: suspensie super confortabila, drumuri foarte lungi (autonomie 400 km) si viteze foarte mari(peste 120km/ora).

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare