alexbikerul Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 salut.va intre care sunt avantajele si dezavantajele la anvelopa cu camera sau fara . eu in 2 luni am dejantat de 4 ori... multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: cu camera sau fara Cu camera : - poti dejanta fara probleme,atata timp cat n-o intepi Fara camera: - poti dejanta si rejanta de oricate ori vrei fara probleme,poti face pana la fata locului cu un set de reparatie - daca nu ai un compresor,mai rau te chinui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: cu camera sau fara Daca nu ai compresor ''ii dai foc'' si se umfla. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: cu camera sau fara Desi nu am dejantat niciodata pentru anvelope profil simex am optat pentru camera , prefer sa am cum sa las presiune scazuta in anvelope si sa nu existe riscul dejantari. Anvelopele incerc sa le folosesc exclusiv in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: cu camera sau fara Alex cu ce presiune mergi in roti? Eu de exemplu ...n-am dejantat niciodata! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: cu camera sau fara Presupun ca nu ai dejantat din senin...ceva s-a intamplat: ai lovit cauciucul in lateral cand toata forta era pe el, etc. Deja ai experienta din exemple proprii. Incearca sa eviti repetarea lor si sa ai peste 1.5 in pneuri.:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: cu camera sau fara da....presiunea cand o fac este de 1,6 dar in teren mai intra pamant sau alte chestii intre janta si anvelope si rasufla....deci presiunea nu va mai fi aceiasi....si uite asa te prinde intro cadere laterala sau cv cu un 0,8 sau cv de gen si dejantezi.acum e ok merg cu 1,2 - 1,4 si nu mai am probleme mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate