danciucu Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Bine v-am gasit si ma bucur de diversitate pe domeniul asta Ma ocup cu calculatoristica...si altele :grin: , am familie (1buc nevasta+1buc copil), ma dau mai mult pe net decat pe coclauri din lipsa de fonduri (intretinerea acaretului) dar... pasiunea ramane. :jp1 Utilaju e fratele mai mic al lui cherokee 4L adica 2.5L gazos (motiv: nu stie nimeni ce are de nu mere pe benzina) Imi doresc sa nu va dezamagesc si sa nu va plicitisesc. Sa auzim numai de bine XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Salut si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 bine ai venit !!!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 BINE AI VENIT ! :h5 Stai linistit ca altii (eu) n-au nici atata... Oricum, pasiunea conteaza si cel mai mult, oamenii... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 bUN vENIT!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Bine ai venit ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/welcome014.gif I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Salut! Bine ai venit. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate