Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Normal sau nu?

frontera_arad

Postări Recomandate

Am ramas azi inpotmolit in noroi si in timp ce eu impingeam iar consoarta era la volan(nu are carnet si nu se stie cu pedalele)am observat ca se invartea doar roata care nu avea aderenta adica cea care era in noroi,roata cealalta era pe teren mai solid si nu se invartea.Probabil daca se invartea si aialalta ieseam.Mentionez ca nu am mrl-uri pe fata.Este normal ca sa traga doar o roata si si aia cea care este in namol.

Multumesc anticipat

Opel frontera sport c20ne 1994

Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba.

Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Normal sau nu?

Am ramas azi inpotmolit in noroi si in timp ce eu impingeam iar consoarta era la volan(nu are carnet si nu se stie cu pedalele)am observat ca se invartea doar roata care nu avea aderenta adica cea care era in noroi,roata cealalta era pe teren mai solid si nu se invartea.Probabil daca se invartea si aialalta ieseam.Mentionez ca nu am mrl-uri pe fata.Este normal ca sa traga doar o roata si si aia cea care este in namol.

Multumesc anticipat

Poate daca citesti din scoarta in scoarta topicul asta o sa te lamuresti !

Succes !

Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri.Adi... multam de link si o sa ma pun sa ma documentez.

Mi-a venit sa-i dau foc sincer,adica in loc sa traga roata care are aderenta trage exact cea care nu are.Sincer mi se pare aiurea.

Link spre comentariu

Mi-a venit sa-i dau foc sincer,adica in loc sa traga roata care are aderenta trage exact cea care nu are.Sincer mi se pare aiurea.

citeste postul lui Magnum despre cum functioneaza un diferential.....si n-o sa-ti mai para asa de aiurea....dimpotriva......o sa ai o revelatie:grin:

Link spre comentariu

toate masinile sunt la fel.....in principiu.....in realitate.....e alta treaba....sunt al naibii de diferite:grin:

Ca sa ilustram: toate sculele sunt la fel, arata la fel, fac la fel, dar....Terente e Terente, frate!:br

Ca detaliu: tu ce acaret ai? (ma refer la ala in care era sotia astazi) iar tu impingeai de zor!

Link spre comentariu

Ca sa ilustram: toate sculele sunt la fel, arata la fel, fac la fel, dar....Terente e Terente, frate!:br

Ca detaliu: tu ce acaret ai? (ma refer la ala in care era sotia astazi) iar tu impingeai de zor!

Frontera sport.

Link spre comentariu

... Mi-a venit sa-i dau foc sincer,adica in loc sa traga roata care are aderenta trage exact cea care nu are.Sincer mi se pare aiurea.

Incerc sa-mi imaginez, cata frustrare ai simtit in momentul ala... dar, sincer, mi-e tare greu! :ha::ha::ha::ha::ha:

PS: No offence buddy, but, you made my day, today! :2dr

Editat de MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare