Vizitator leostanciu Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Va salut! As dori garniturile ext. de la pistonasele de frana fata Frontera si nu stiu de unde sa le achizitionez?Ma ajuta cineva?Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: probleme frana fata de la orice magazin de piese auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator leostanciu Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: probleme frana fata Am schimbat placutele de frana azi-am gasit marca Delphi-cele vechi aveau un cablu cu mufa-cele noi nu.Ce rol avea acel cablu?Pe computerul de bord apare BREAK PAD.Multumesc pt.raspunsuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: probleme frana fata Am schimbat placutele de frana azi-am gasit marca Delphi-cele vechi aveau un cablu cu mufa-cele noi nu.Ce rol avea acel cablu?Pe computerul de bord apare BREAK PAD.Multumesc pt.raspunsuri! Senzorul de uzura a placutelor de frana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator leostanciu Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: probleme frana fata Multumesc pt. raspuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator leostanciu Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: probleme frana fata Masina nu mai franeaza ca inainte,franeaza mai greu,probabil pana se uzeaza un pic cele noi? Trebuie aerisite franele cumva? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: probleme frana fata Masina nu mai franeaza ca inainte,franeaza mai greu,probabil pana se uzeaza un pic cele noi? Trebuie aerisite franele cumva? Multumesc. Pana se tocesc placutele pe disc nu o sa ai frana buna,ai mare grija Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate