Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Montare MRL AVM pe terrano 2

pvf

Postări Recomandate

Am montat si eu AVM.uri pe terrano.

Montaj foarte simplu si rapid. tubulara de 13, 2 surubelnite drepte si una torx(mica, nu stiu de cat era), un cleste de sigurante(mergea si cu surubelnita). Ele au in cutie si suruburi cu imbus dar nu le.am folosit.

Merg schimbate fara sa dai roata jos. Aveam flanse care erau permanent cuplate, acum parca merge mai usor.

Sper sa fie de folos.

Bafta si pe aceasta cale ii multumesc inca odata lui gepeto :h5

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Montare MRL AVM pe terrano 2

Hehe, sa le folosesti sanatos!

Siguranta ai montat-o in canalul exterior? Englezii pe site-ul lor de Nissan recomanda ca siguranta sa fie montata pe canalul dinspre interior (adica in canalul mai apropiat de rulment) care de fapt e un canal standard pentru sigurante. La mine canalul exterior este cu pereti inclinati, ceea ce nu prea e OK, asa ca inca nu mi-am montat MRL-urile :( ... Jocul axial al capului de planetara l-ai masurat? Cat este?

Apropo, o chestie interesanta: la tine sunt prezoane in butuc? Adica in loc de suruburile normale de fixare - cele pe care nu le-ai folosit , ai prezon+piulita?

Toate cele bune!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Re: Montare MRL AVM pe terrano 2

Am mai citit undeva despre siguranta aia dar am montat.o la exterior pentru ca acolo era si inainte. dar nu am fost atent sa vad daca are canal si la interior. si canalul la exterior era drept.

Da, asa erau prezoane pe butuc, era prea complicat sa desfac prezoanele si sa pun imbusurile alea. oricum nu cred ca conteaza ca le prind cu suruburi sau prezoane.

Despre jocul axial nu l.am masurat dar are. Dupa ce am montat jumatea de mrl pe butuc puteam sa imping planetarea pana ajungea aproape razant cu mrl.ul, ca si idee de joc axial.

Are si joc radial de cativa mm. :hw

Chiar si cu masina ridicata(roata lasata la maxim) si fara siguranta, planetara ramanae la fel, adica nu o trage inauntru, decat daca o imping cu mana.

Bafta:h5

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare