mackie Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Am o problema cred... azi am pus mana pe radiator dupa ce am ajuns acasa, cam jumate din el era fierbinte si cealalta jumate era rece , motorul fiind cald. este normal? sau am ceva problema la radiator? ps. era rece partea de deasupra gauri de iesire a apei, furtunelel de apa find calde. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Radiator jumate cald/rece Pur si simplu ai aer in instalatia de racire. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Radiator jumate cald/rece cum pot sa aerisesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Radiator jumate cald/rece Gasesti punctul cel mai inalt al instalatiei si trebuie sa fie acolo un surub de aerisire. Daca borcanul e cel mai inalt punct, atunci inseamna ca trebuie sa mai completezi cu apa. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Radiator jumate cald/rece ma uit maine sa vad ce si cum. teoretic cel mai inalt puct ii sorbu pe unde alimentez cu apa, adica deasipra radiatorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Radiator jumate cald/rece da... am rezolvat problema. mersi:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate