White Wolf Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Achizitie noua .... Patrol y60 !!! Absolut superb Patrolul! Sa te bucuri de el, Kato! Oricum, are pedigree, daca provive de la dl.Adi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Achizitie noua .... Patrol y60 !!! frumos era asa...vopsit proaspat acum e vopsit cu zgarieturi genu...poti parca linistit oriunde, degeaba incearca sa o zgarie cineva, ca nu o sa se vada nimic arata duminica la inceput...imaculat, acum arata a masina trecuta prin multe si de mers, merge foarte bine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Achizitie noua .... Patrol y60 !!! Sa-l stapanesti si sa-l folosesti sanatos!! Iar decoratiunile prin zgarieturi de tufis ... se vor reface foarte repede,cred eu :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Achizitie noua .... Patrol y60 !!! Sa-l stapanesti si sa-l folosesti sanatos!! Iar decoratiunile prin zgarieturi de tufis ... se vor reface foarte repede,cred eu :grin: utilajul meu cel cu vopseaua imaculata a rezistat pana duminica ...:ha: cand am fost sa facem traseele pentru concursul de la Arad ...luni cand l-am spalat i-am vazut ranile [parca a trecut prin peri de sarma] ... atunci am considerat-o masina mea ...nici unul din utilajele mele nu a ramas imaculat ...prieteni stiu de ce:banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Achizitie noua .... Patrol y60 !!! Sa-l stapanesti sanatos si fara ...bube. :h5 Misto poza alaturi de cel a lui YO2BT ( fratele geaman al lui Patrocle - acaretul meu ). Te asteptam sa te inscrii si pe topicul ,,Noi, posesori de Patrol 4,2,,. Asa...ca sa fim mai multi...:wink: nu ne-am lasat si l-am dotat cu indicativul stapanului si cu snorkel sa poata respira mai usor :wink: GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Sa inviem topicul !!! dupa aproape un an , nenumarate iesiri si peripeti si o gramada de munca Animalu meu a primit o suspensie +10 cm ,trolliu, roti 35 si o gramada de indoituri si zgarieturi si arata asa : dar nu sa terminat !!! :wink: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 (editat) Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! In urma cu doua saptamani dupa o iarna grea si o iesire cu baieti din TM. si Resita am simtit ca joaca caroseria sub picioare....mi-am zis...gata am rupt-o si pe asta...dar o rezolv repede ...doua praguri facute la apcant putin intarita si gata...dam bice mai departe !!!...na fost sa fie asa !:grin: mers la servis si la apcant cu sablon ...am comandat pragurile din tabla de 1 mm ...inapoi la servis ...se taie vechiul prag care era lovit in unele locuri si stupoare...nu rugina ...ci contrapragul si amaturile de la stalpul din fata zdrobite si rupte...la dracu cu tabla de 2 lei din pragurile de Patrol ! fugim inapoi la apcant si anulam comanda... m-am suparat si am hotarat ca trebuie mai mult :grin: am bagat profil patrat cu perete de 3 mm pe care am incercat sa-l usuram cat mai mult prin gaurirea lor ...partea gaurita vine in partea de sus !!! si a inceput lucrul... !!!:h5 voi mai reveni cu poze !!! Editat Martie 26, 2011 de kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! bafta la proiect, ma uita la tine si ma gandesc ce ma asteapta pe mine :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Pragurile de acest tip sint unele din putinele imbunatatiri care se pot face la caroseria de Patrol . De altele nu e necesar . Putau fi lasate negaurite , inchise . Ai avantajul ( printre altele ) ca protejeaza linia inferioara de inchidere a usilor . Bun lucru . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! spor la treaba! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Buna treaba ,numai ca o ingreunezi si o sa se vaite in timp....trebuie dat jos de pe ea ca sa le ajutam...:al Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Buna treaba ,numai ca o ingreunezi si o sa se vaite in timp....trebuie dat jos de pe ea ca sa le ajutam...:al Greutatea suplimentara este de aproximativ 25 kg.....eu am 101 kg....ma pun pe slabit....:ga:ga:ga...poate mai da si copiloata vreo 5 kg jos si uite asa am rezolvat problema :banana Acuma serios... am renuntat la carligu-l spate...o fierotanie foarte greasa sa-au tuns aripile si fusta spate in interor sa renuntat la isonorizare.... acele presuri care vesnic sunt umede si atrag rugina si kg.... sa renuntat la una din tobele de esapament si sa montat o singura toba Borla de inox barile fata si spate vor fi tubulare...deci mult mai usoare fata de cele tip ARB... in unele cazuri voi renunta la bancheta spate.... Mai mult de atat nu cred ca se poate face fara sa tunzi caroseria...! ce ma ingrijoreaza sunt accesorile ce le port dupa mine cand ies in teren ....hilift,ancora de pamant,sufe,scripeti,ocheti,drujba,topor,maceta,trusa de scule,roata de rezerva,apa,geanta frigorifica cu papa....si multe alte rahaturi care nu-mi vin acuma in minte....a...era sa uit ...beutura...:x:grin: firar....o gramada de kg Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Fara insonorizare vei fi surprins neplacut , next step - tripla insonorizare .... Toate alelalte alea, alea ...poate din titan ...altfel nu prea ai cum ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Fara insonorizare vei fi surprins neplacut , next step - tripla insonorizare .... Toate alelalte alea, alea ...poate din titan ...altfel nu prea ai cum ... As de unde...cu isonorizarea...toate cele 8 agregate 4x4 care le-am avut din 95 pana acu cu exceptia primului un Patrol 2.8 benzina au ramas fara isonorizare si bari de stabilizare...s-au montat inapoi cand sa vandut masina ! y 60...are chiar un zgomot placut....asa suntem noi...mai spartani :grin:...sa vezi cum face un Aro cu motor de brasov...:ha::ha::ha: Gogane@...ridica presurile alea ...sa vezi ce gasesti acolo :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Gogane@...ridica presurile alea ...sa vezi ce gasesti acolo :h5 nu i nevoie, simt ca am podeaua moale :ha:, oricum in curand o sa mai achiizitionez una cred.......ii mai pun un petic, una alta, o folosesc doar de off, pt sosea am un trabant :wink: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! eugen pune ceva poze cu acaretul sa vada lumea cum a iesit masina:banana PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! am vazut animalutul azi pe torontalului..unde intoarce tramvaiul 4...... negru complet ....frumos frumos.... l-am studiat cateva minute sperand ca intre timp apare si proprietarul dar...poate cu alta ocazie felicitari si bafta in continuare!!! 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! am vazut animalutul azi pe torontalului..unde intoarce tramvaiul 4...... negru complet ....frumos frumos.... l-am studiat cateva minute sperand ca intre timp apare si proprietarul dar...poate cu alta ocazie felicitari si bafta in continuare!!! proprietarul...prin ceva birt in zona :ha: fain, dar si mere bine de tot (chiar daca tromboneste proprietarul cu consum de 11% in blana si 130 km/h) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! am vazut animalutul azi pe torontalului..unde intoarce tramvaiul 4...... negru complet ....frumos frumos.... l-am studiat cateva minute sperand ca intre timp apare si proprietarul dar...poate cu alta ocazie felicitari si bafta in continuare!!! proprietarul...prin ceva birt in zona :ha: fain, dar si mere bine de tot :grin:(chiar daca tromboneste proprietarul cu consum de 11% in blana si 130 km/h):grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! am vazut animalutul azi pe torontalului..unde intoarce tramvaiul 4...... negru complet ....frumos frumos.... l-am studiat cateva minute sperand ca intre timp apare si proprietarul dar...poate cu alta ocazie felicitari si bafta in continuare!!! s-ar putea sa-l vezi sambata in padure daca se tine de ce-am vorbit :banana si evident daca te arati si tu :h5 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! pai ce se intampla sambata:) ? am cauat la iesiri la sf de saptamana dar nu am gasit nimic. :cl 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! Da...intradevar...eram la Casablanca...vizavi :ha::ha::ha:....purtam ceva negocieri...:2dr:2dr:2dr Soimule...te prind eu ...si facem un test cu motorina ta cu tine legat de scaunu din dreapta :ha::ha::ha: sincer si eu am ramas uimit de consum !...am avut impresia ca , bea :x mai putin cand il calci pe coada...vedem... am sa repet testul !!! legat de Sambata ...acum este....Euleee...unde ti telefonu-l ala ??? :wi Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Animalul !!! .... Patrol y60 !!! kato...clar se ascund astia de tine :ha: numai unu sa scapat ca e ceva sambata... si tot degeaba :ha::ha: facem proba de la plin la plin la urmatoarea tura, si dau eu berile pentru ”deranj”, pt ca si eu am serioase banuieli ca a conduce sun 2000 rpm in general, nu este buna treaba pentru r28t...dar nici asa consum mic nu cred sa fie posibil...ca am luat acasa manualul original..si are valori peste ce ai zis tu CU MASINA STOCH nu 35 si inaltata de balamuc ....sa prinda aerul in ea ca in TIR numai o eroare poate fi... ce am avut-o si eu la al meu, calculatorul ametit, si iti da la bord mai multi km parcursi decat in realitate (deh, electronica nu prin cabli...cum e la aro:ha:) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate