Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problemă banchetă spate Freelander

gu_5473

Postări Recomandate

Salut pe toată lumea. :hlAm o problemă...am achizitionat de curând un LR Freelander an fabr.2002 si la bancheta din spate cea cu două locuri nu mai are sistemul de închidere-deschidere pentru rabatare(lipseste ,acolo e o gaură pătrată) . La cea cu un loc am vazut ca are pe spate la bancheta o clapetă de care tragi si se poate rabata. La bancheta cu două locuri am văzut că mai are în partea din dreapta sus a spătarului un buton care se apasă...am încercat dar ... nimic. Mă poate ajuta cineva să-mi spună cum pot rabata bancheta si pentru ce este butonul acela din dreapta de pe spătar? Multumesc anticipat.:tk
Land Rover Freelander TD4 2005
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problemă banchetă spate Freelander

De butonul ala se trage, nu se apasa. Cel putin parca asa imi aduc eu aminte. Dupa ce rabatezi spatarul, pe undeva pe jos, mai ai o smecherie care iti permite sa rabatezi tot ansamblul in fata la picioare..

Niste poze ar fi binevenite.

Link spre comentariu

iti lipseste maneta aia , cauta la dezmembrari dar vezi sa aiba si tija sau ce naiba actioneaza cand tragi de ea

Never stop exploring
Link spre comentariu

Salut pe toată lumea. :hlAm o problemă...am achizitionat de curând un LR Freelander an fabr.2002 si la bancheta din spate cea cu două locuri nu mai are sistemul de închidere-deschidere pentru rabatare(lipseste ,acolo e o gaură pătrată) . La cea cu un loc am vazut ca are pe spate la bancheta o clapetă de care tragi si se poate rabata. La bancheta cu două locuri am văzut că mai are în partea din dreapta sus a spătarului un buton care se apasă...am încercat dar ... nimic. Mă poate ajuta cineva să-mi spună cum pot rabata bancheta si pentru ce este butonul acela din dreapta de pe spătar? Multumesc anticipat.:tk

nasulu daca dai o sticla de vin poate te ajuut eu sa rezolvi problema.Treci pe la mine pe la garaj si ne uitam la sistemul de rabatare de la a mea apoi om gasi noi p rezolvare si la tine :2dr

Link spre comentariu

"Butonu " ala .....de fapt nu e buton !!!! E o tija cu cap rosu care iese cand bancheta e rabatata , de fapt cand e actionat sistemul de deschidere (care iti lipseste tie ) tocmai ca sa iti arate ca bancheta nu e blocata pe pozitia inchis .El iese din bancheta cand tragi de maneta din spatele banchetei dinspre portbagaj si intra singur inapoi cand repui bancheta pe pozitie si se aude un click si se blocheaza sistemul (similar celui de la usa )

@doctoru ---- sa-ti dai cu parerea la mitsube deacuma ca vad ca FRILANDERE AI CAM UITAT !!!!!!! :dr3:dr3:dr3

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Salut,

:g

din clapeta de pe spatele spatarului pernelor se rabateaza numai pernele

bancheta se rabateaza simplu prin ridicare. Pentru revenire la pozitia initiala se actioneaza parghia cu maner galben.

model td4 2002 ...on

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare