jaker75 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 proaspat aranjat,vopsit,inaltat,splinguit,"cracanat":grin:.... sper sa va placa:D :ca----->>>:jp1--->:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: samu' cel nou Asa si? o lauzi doar sau e de vanzare sau...? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jaker75 Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: samu' cel nou Asa si? o lauzi doar sau e de vanzare sau...? :sc nu e de vanzare ..doar vroiam sa vad daca va place...imi pare rau daca am dat de inteles ca o laud.... :ca----->>>:jp1--->:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: samu' cel nou Arata foarte bine ... bara fata tu ai facut o sau a fost pe masina .... PS : cei cu numarul de pe capota ''69'' ????:ha::ha::ha: ... e numarul norocos sau .... :top Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jaker75 Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: samu' cel nou Bara originala a fost imbracata in aluminiu striat...Apropo aproape tot ce vezi pe el e Home made.. 69-Numar de concurs :grin: :ca----->>>:jp1--->:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: samu' cel nou 69-Numar de concurs :grin: ... Super numar ti ai ales :banana .... bafta !!! :2dr Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Gabriel Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: samu' cel nou ce semnalizari si pozitii ai pus pe el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Re: samu' cel nou @Jacker75 Sa-l stapinesti sanatos si nu te lua dupa gura tirgului. Tie trebuie sa iti placa masina, si mai important decit aspectul sunt locurile in care te poate duce masinuta asta minunata :h5 P.S. Daca o duci prin padure ai grija sa nu pierzi proiectoarele alea de pe roll-cage. Padurea cere sacrificii :wink: Am mai vazut prinse tot de roll-cage, dar imediat deasupra parbrizului, deci cu sanse mai mici de a fi agatate. Daca mai pui si doua sfori de rufe para-crengi nu ar trebui sa mai ai probleme. @Petre Gabriel Cred ca sunt de Solenza sau de SuperNova. Parca Stane si-a mai pus asa ceva, dar in functie de puterea becului e posibil sa topeasca putin plasticele alea. Editat Aprilie 23, 2010 de lichter Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: samu' cel nou Foarte faina,a iesit super ok si sa o folosesti sanatos,doar un lucru cred ca nu arata fain,abtibildele de pe usi(parerea mea),Bafta in continuare :h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: samu' cel nou Poate treci prin Slanic Prahova sa o vad si eu mai de-aproape. Si eu sunt cu Samuraiul pe aici prin trecere. Mi-a zis un nene pe nume Isvorel Parvu din Maneciu de un super samurai de pe la el. :)) si cred ca de al tau zicea dupa descrieri si poze. Sa te poarte sanatos si poate faci o vizita prin Slanic sau macar pan la Valeni sa le confruntam. 0726663451 cosmin id mess: kundalini4all Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: samu' cel nou Vezi ca pe 1 mai e un open prietenesc in Slanic. Poate treci atunci ca o sa mai vina si ceva Samuraie preparate din ce-am inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jaker75 Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: samu' cel nou ce semnalizari si pozitii ai pus pe el? sunt de gabarit de tir :wink: :ca----->>>:jp1--->:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate