Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samu' cel nou

jaker75

Postări Recomandate

Re: samu' cel nou

@Jacker75 Sa-l stapinesti sanatos si nu te lua dupa gura tirgului. Tie trebuie sa iti placa masina, si mai important decit aspectul sunt locurile in care te poate duce masinuta asta minunata :h5

P.S. Daca o duci prin padure ai grija sa nu pierzi proiectoarele alea de pe roll-cage. Padurea cere sacrificii :wink:

Am mai vazut prinse tot de roll-cage, dar imediat deasupra parbrizului, deci cu sanse mai mici de a fi agatate. Daca mai pui si doua sfori de rufe para-crengi nu ar trebui sa mai ai probleme.

@Petre Gabriel Cred ca sunt de Solenza sau de SuperNova. Parca Stane si-a mai pus asa ceva, dar in functie de puterea becului e posibil sa topeasca putin plasticele alea.

Editat de lichter

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: samu' cel nou

Poate treci prin Slanic Prahova sa o vad si eu mai de-aproape. Si eu sunt cu Samuraiul pe aici prin trecere. Mi-a zis un nene pe nume Isvorel Parvu din Maneciu de un super samurai de pe la el. :)) si cred ca de al tau zicea dupa descrieri si poze. Sa te poarte sanatos si poate faci o vizita prin Slanic sau macar pan la Valeni sa le confruntam.

0726663451 cosmin

id mess: kundalini4all

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare