georgei23 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 (editat) salut, am si eu clasica dilema samuray/jimny/vitara oricare ar fi vreau sa fie cabrio nu caut ceva super preparat, intrucit nu am planuri prea suparate (ma intereseaza ture usioare-medii/pescuit/sightseeing) pina acum am testat samuray si jimny (chiar am gasit unul destul de tentant de cumparat) dar vitara cabrio nu am avut ocazia sa testez in bucuresti (nu am gasit nimic de vinzare vitara cabrio in bucuresti) as aprecia daca vreun forumist din bucuresti ma poate ajuta cu o prezentare mica a unei vitare (pe viu) sunt destul de flexibil si disponibil mai toata ziua m-ar ajuta mult sa ma edific care e cel mai potrivit utilaj pentru ce vreau eu multe multumiri in avans:tk Editat Aprilie 22, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dethave Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: clasica dilema daca vrei sa ai o masina 4x4 pursange ia-ti samurai sau jimny:nu vei avea prea mult confort in ele vis a vis de zgaltieli,avand punti rigide fata spate:cu vitara se schimba un pic problema,tinand cont ca are brate fata,ceea ce face calatoria mai lina in teren accidentat dar e mai usor de defectat daca o "chinui" off road.ce afirm acum o fac din experienta proprie:tu stii ce e cel mai bine pentru tine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: clasica dilema Cred si sper ca dupa aprox. 10 luni nu mai ai inca acesta dilema.:grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: clasica dilema Intre timp a mai schimbat doar decat.......... vreo doua!........ in zece luni se schimba multe....... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: clasica dilema Cred si sper ca dupa aprox. 10 luni nu mai ai inca acesta dilema.:grin: S-auzim de bine Semnatura lui spune clar......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate