Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suport skiuri pe jimny cabrio

georgei23

Postări Recomandate

Re: suport skiuri pe jimny cabrio

solutii exista...

daca vrei ceva .... home made... cauta pe forum, au mai facut si altii, e vorba de un cadru in forma de U prins deasupra stop-urilor si alt cadru la 90 de grade fata acesta, cu prindere de caroserie, sau de cealalta bara ...

daca vrei ceva de...”magazin”... nu stiu daca se comercializeaza, poate te ajuta altii cu aceeasi dilema

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

are cineva idee daca exista vreo solutie pentru montat suport skiuri pe un jimny cabrio:hl (iarna car si vara sanie!)

Exista niste suporti care se monteaza pe roata de rezerva (si care vara se fac sanie, adica poti sa-l transformi in suport de bicicleta, dar trebuie sa mai cumperi niste chestii care-s scumpute). Eu am Gringo Ski (am aceeasi problema - nu prea-mi vine sa-mi gauresc soft-topul): http://www.portbagaje.ro/index.php?portbagaje=detalii_schi&categorie=suporturi-montate-la-spatele-autoturismului&schi=3

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

suporturile astea pe roata sunt mai aproape de ce vreau eu, intr-adevar cam scumpe

multumesc mult pentru idee si link.

Si cu slanina-n pod si cu burta plina....:uameni

Cauta SH (eu l-am luat SH) sau pe e-bay, poate gasesti ceva SH.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

erau de curand suporti magnetici la real. cam 60 lei pachetul. nu stiu cat sunt de ok.

:ha:Sunt curios cum poti sa le prinzi pe Jimny cabrio (chiar si cu hardtop - ca parca e din fibra, din cate stiu eu)...:uameni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare