Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cutii pentru roof rack

ionut73

Postări Recomandate

salutare prieteni,

In weekendurile mele, bena de la pick-up va fi incarcata cu una sau 2 motorete. In plus, o sa am de carat foarte multe lucruri -echipament moto, cizme moto, casti, canistre, truse de scule, etc. Asa ca, pentru a mari spatiul de incarcare, ma gandesc sa fac un roof rack pe care sa pun una-doua cutiii metalice pentru lucrurile ce trebuiesc acoperite, iar restul (gen canistre) sa stea ancorate. Ceva in genul asta dar mai ieftin :D http://www.tuffyproducts.com/lockbox/146.html

sau asa http://customtoolboxes.com/FLA2/RV.html

Aveti idee unde pot sa gasesc asa ceva? Sau cine ar putea sa confectioneze pe la noi?

Ar mai fi varianta sa pun o cutie de plastic, ca la turisme, insa mi se pare ca-mi bat joc de masina :D

merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 11 luni mai târziu...

Re: cutii pentru roof rack

de data asta le-am gasit la o pravalie micuta, chiar m-am mirat ca au avut loc pentru ele.

intr-adevar e pestera lui aladin daca ai timp sa scotocesti.e cam greu insa sa ajunga in RO, ma gindesc insa ca s-ar mai gasi posibilitati totusi

Link spre comentariu

ieri am fost prin Hornbach si am gasit cutiile astea 2.

stiind ca esti in cautare le-am tras o poza sa le vedeti.

se prezentau destul de bine....parca tabla era cam subtire dar acum mai depinde si ce vrei sa pui in ele.... oricum mie mi-au placut

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

pacat ca ekakon a plecat cu masina mica (si multe persoane) ca macar o cutie militara tot as fi vrut

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

pacat ca ekakon a plecat cu masina mica (si multe persoane) ca macar o cutie militara tot as fi vrut

o mai apare si alta ocazie. cam o data la 3 luni cei de la firma unde lucrez trimit ceva materiale in RO. o sa-i intreb pe microbuzisti daca pot sa ia ceva cu ei , cam toti trec prin arad si ajung in bucuresti

ramine oricind deschisa posibilitatea sa va suiti 2 intr-o masina si sa luati pentru mai multi odata

cutiilea alea din poza de mai sus sint intr-adevar subtirele rau in comparatie cu cele militare

Link spre comentariu

nu cred ca poate cineva sa faca o cutie "profi" pe aceasta reteta

opinia mea este ca va iesi o improvizatie f masiva si destul de grea, care se va vedea de la o posta ca e "confectionata" home made

pretul la care va ajunge o asemenea cutie este de 5-10 ori mai mare decat una cumparata de la stocurile armatei si de departe...arata mai bine una STAS

parerea mea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare