ionut73 Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 salutare prieteni, In weekendurile mele, bena de la pick-up va fi incarcata cu una sau 2 motorete. In plus, o sa am de carat foarte multe lucruri -echipament moto, cizme moto, casti, canistre, truse de scule, etc. Asa ca, pentru a mari spatiul de incarcare, ma gandesc sa fac un roof rack pe care sa pun una-doua cutiii metalice pentru lucrurile ce trebuiesc acoperite, iar restul (gen canistre) sa stea ancorate. Ceva in genul asta dar mai ieftin :D http://www.tuffyproducts.com/lockbox/146.html sau asa http://customtoolboxes.com/FLA2/RV.html Aveti idee unde pot sa gasesc asa ceva? Sau cine ar putea sa confectioneze pe la noi? Ar mai fi varianta sa pun o cutie de plastic, ca la turisme, insa mi se pare ca-mi bat joc de masina :D merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: cutii pentru roof rack gasite la un army dump. toate sint perfect etanse si cele 2 mari sint din aluminiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: cutii pentru roof rack Am vazut site-ul ala... e pestera lui Ali Baba, pacat ca "sesam" e departe. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: cutii pentru roof rack de data asta le-am gasit la o pravalie micuta, chiar m-am mirat ca au avut loc pentru ele. intr-adevar e pestera lui aladin daca ai timp sa scotocesti.e cam greu insa sa ajunga in RO, ma gindesc insa ca s-ar mai gasi posibilitati totusi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: cutii pentru roof rack ieri am fost prin Hornbach si am gasit cutiile astea 2. stiind ca esti in cautare le-am tras o poza sa le vedeti. se prezentau destul de bine....parca tabla era cam subtire dar acum mai depinde si ce vrei sa pui in ele.... oricum mie mi-au placut BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: cutii pentru roof rack pacat ca ekakon a plecat cu masina mica (si multe persoane) ca macar o cutie militara tot as fi vrut forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: cutii pentru roof rack pacat ca ekakon a plecat cu masina mica (si multe persoane) ca macar o cutie militara tot as fi vrut o mai apare si alta ocazie. cam o data la 3 luni cei de la firma unde lucrez trimit ceva materiale in RO. o sa-i intreb pe microbuzisti daca pot sa ia ceva cu ei , cam toti trec prin arad si ajung in bucuresti ramine oricind deschisa posibilitatea sa va suiti 2 intr-o masina si sa luati pentru mai multi odata cutiilea alea din poza de mai sus sint intr-adevar subtirele rau in comparatie cu cele militare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: cutii pentru roof rack si eu care ziceam sa ti le fac din tabla de aluminiu striata de 2-3 mm (sau cat vrei tu), cu manere profi, cu inchizatori serioase, cu chedere si sudate in argon. Te bagi? Dupa campania electorala, ca acum avem treaba 12/24. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: cutii pentru roof rack nu cred ca poate cineva sa faca o cutie "profi" pe aceasta reteta opinia mea este ca va iesi o improvizatie f masiva si destul de grea, care se va vedea de la o posta ca e "confectionata" home made pretul la care va ajunge o asemenea cutie este de 5-10 ori mai mare decat una cumparata de la stocurile armatei si de departe...arata mai bine una STAS parerea mea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate