Maresalul Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Salutare! Am o rugaminte la cei care sunt din Sighisoara si care detin mai multe informatii sii eventual exacte sa-mi spuna si mie in ce perioada are loc anul asta festivalul medieval. Din ce am gasit pe net ar avea loc in perioada 23-25 iulie 2010 dar as avea nevoie de o confirmare ca atrunci este. Merci mult si dau o bere celor de prin Sighisoara cand ne intalnim la festival. Eventual poate imi puteti da ceva date legate de cazare pe acolo( ce-mi recomnadati, preturi etc, eventual cat mai aproape de cetate). Danke!!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Re: Festivalul Medieval Sighisoara suna la hoteluri .... stiu sigur ... orice cazare e buna .... totul se invarte in jurul cetatii ... Editat Mai 23, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate