jojo_davidoff Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Si eu stau in cumpana in a pune sau a nu pune GPL pe un Grand Cherokee 4.7 V8 din 2000. Din ce am inteles la V8 se complica putin treaba... Aveti idee de niste preturi pentru un Tomaseto sau o instalatie decenta, cu tot cu montaj ?! Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Pentru motorul tau o instalatie serioasa se invarte la cca 7000ron noua cu montaj si garantie. Iar gura targului spune ca cele mai bune ar fi BRC. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 (editat) Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? merg si BRC-urile..dar PRINS e tata lor eu pe Grandul meu am Tomasetto/Stag 300....si merge brici...si in teren...si pe asfalt Editat Decembrie 10, 2012 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Dar consumu domnule consumu nu zice nimeni nimic de el ca sunt curios cat papa agregatele voastre pe sosea la 100km/h si in teren. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? consum....e relativ....ca nu avem acelasi stil de conducere...una e sa te dai la tine in oras...alta la mine...alta in Buc la mine in oras merg cam cu 21 la suta...gaz in teren....cred ca a mers undeva la 30.... pe benzina...oras 16-17....mers normal ..afara 11.4l....mers undeva la 100...110 deci...se vb si de consum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? La mine cu tractiune decat spate cu simex de 32 si cu 100 la ora cam 16-17l, in teren mult de tot cam 60 la 100km si in oras spre 22l. M-am consvins ca trebuie neaparat sa merg la o resetare. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jojo_davidoff Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Din ce m-am interesat si eu, PRINS si BRC ar fii top, dar si Tomaseto sunt ft ok. Cat despre diferenta de consum intre benzina si GPL, am inteles ca poate fii anulata cu o programare buna, electronica, nu dupa ureche. Despre consumul efectiv, revin cu impresii si pareri curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? La mine cu tractiune decat spate cu simex de 32 si cu 100 la ora cam 16-17l, in teren mult de tot cam 60 la 100km si in oras spre 22l. M-am consvins ca trebuie neaparat sa merg la o resetare. Pai si ce nu e in regula?cat ai fi vrut sa consume,masina ta ia min.12% la 100km/h cu anvelope de strada,cu simexuri de 32" eu zic sa fi multumit. Este posibil ca o setare sa iti mai reduca din consum dar infim de putin incat sa il percepi. Consumul in teren in general nu se face la km ci la ora,poti arde o galeata de benzina doar pe o singura ravena. Editat Decembrie 11, 2012 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Pai si ce nu e in regula?cat ai fi vrut sa consume,masina ta ia min.12% la 100km/h cu anvelope de strada,cu simexuri de 32" eu zic sa fi multumit. Este posibil ca o setare sa iti mai reduca din consum dar infim de putin incat sa il percepi. Consumul in teren in general nu se face la km ci la ora,poti arde o galeata de benzina doar pe o singura ravena. Dragos pe sosea sunt multumit. Unde e problema mare e in teren. Un alt amic tot cu XJ mai vechi cu GPL cu flansa si cutie manuala dar motor tot de 4.0 a consumat pe acelasi traseu decat vreo 25 l de gpl. Msi e o ciudatenie ca in 2 zile mai norocoase de offroad a consumat decat 30 de litri pe zi si in altele consuma 60 de litri. Tot trasee de 1 zi intreaga si cate 50km in offroad. Treaba e ca in zilele cand a consumat putin a condus a mea sotie cand a consumat mult(dar a fost si traseu ceva mai greu) am condus eu. Cred ca trebuie sa o las decat pe ea sa conduca ca are piciorul mai delicat decat mine. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Prins in general se folosesc la motoare cu cap cilindrice mari....puteri mari.....e o instalatie scumpa....BRC..e buna....atat cat merge...cand incepe sa faca figuri...te lasa nervii Tomasetto...dupa mine reprezinta raportul optim pret/calitate/performanta.... pretul ptr un injector Prins e in jur de 90 eur...si in general se folosec 6-8 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cosmin Adrian Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Nici nu stiu daca se merita. Ford Explorer 4.0 205Cp Consum 12-13 drum intins, 16-20 Bucuresti. Km pe an 10.000 Pret instalatie GPL noua Tomasetto cu tot cu montaj - 1100E (la toate service-urile). GPL nesecvential second hand - 250-300 Euro cu totul Investitia nu stiu daca isi are rostul. Calcule peste calcule. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Nici nu stiu daca se merita. Ford Explorer 4.0 205Cp Consum 12-13 drum intins, 16-20 Bucuresti. Km pe an 10.000 Pret instalatie GPL noua Tomasetto cu tot cu montaj - 1100E (la toate service-urile). GPL nesecvential second hand - 250-300 Euro cu totul Investitia nu stiu daca isi are rostul. Calcule peste calcule. 10000 km consum 15 benzina = 8700 lei 16 gpl = 4800 lei Deci o amortizezi in 1,2 ani :) Daca ai de gand sa pastrezi masina cel putin 1 an, merita. In plus o sa fie o placere sa faci plinul cu maxim 200 lei si o sa ai tendinta sa faci mai multi KM cu ea :D Si doar secvential, daca tot faci o treaba. Plus ca multi nu o sa se bage sa-ti puna instalatie clasica pe acest motor. Daca tot ai inmatriculata masina in BG, iti recomand sa pui si butelia invers, pentru spatiu portbagaj: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cosmin Adrian Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Da, minunata ideea cu butela invers. La cat merg eu, cred ca se amortizeaza dupa ce o vand :P Totusi, ca un monolog, cu 1100 euro o fac avion. Oricum, ramane de vazut. Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Cred ca exista si service-uri unde poti gasi o instalatie noua sub 1100 Euro cu garantie. Pe mine m-a costat un Tomasetto nou 1400 RON cu garantie 2 ani si montaj de la Autogaz Romania http://www.agrom.ro/ cred ca sunt reprezentantii autorizati Tomasetto si Prins in Romania. Atar edit: Te rog sa afisezi pe forum recomandarile (daca nu sunt reclama mascata), si nu numai in privat. Editat Februarie 8, 2013 de Meridivs Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Tomasseto secvential ptr mot de 4000 doar 1400 ron???? asta e pretul ptr un Logan....fara rezervor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 (editat) Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Cu 4200 lei am pus o instalatie Tomasetto cu ecu STAG 300 pe un v6 chrysler cu motorul de putere 150 kW. Acelasi lucru puteti se poate pune si pe Jeep 4L. Soft gratis, interfata iefina..daca face figuri se da autocalibrare din soft, reglezi manual mapa daca vrei ceva consum mai redus .. toate serviceurile au piese.. E o greseala de 'tipar' pretul de 1400 de lei. Editat Februarie 10, 2013 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? tot Tomasetto Stag 300 am si eu pe masina...dar avand in vedre faptul ca pe la mine pe aici e mai rece mi-am pus doua vaporizatoare:grin: instalatia merge brici...consumul ok.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Cu 4200 lei am pus o instalatie Tomasetto cu ecu STAG 300 pe un v6 chrysler cu motorul de putere 150 kW. Acelasi lucru puteti se poate pune si pe Jeep 4L. Soft gratis, interfata iefina..daca face figuri se da autocalibrare din soft, reglezi manual mapa daca vrei ceva consum mai redus .. toate serviceurile au piese.. E o greseala de 'tipar' pretul de 1400 de lei. Probabil ca a vrut sa spuna 4100 in loc de 1400 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Instalatia a fost 1400 RON acum 2 ani. Motorul este un Chevy 3L V6 cu injectie TBI (cate un injector pe fiecare grupa de 3 cilindri). Pentru secventiale costa mai mult dar in cazul meu nu se justifica investitia mai ridicata - motoarele americane de tipul asta functioneaza foarte bine cu o instalatie pentru injectie monopunct. Cel mai bine ar fi sa va interesati direct la service. Noi am fost foarte multumiti atat de calitatea instalatiei cat si de costuri - pe alta masina am un Milano despre care nu pot spune acelasi lucru. Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Sa pun sau nu GPL pe Jeep ? Pai, avand in vedere cat costa acum instalatiile de GPL, a ta a fost aproape gratis, daca imi este permis sa spun asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate